Έτσι θα αποκτήσεις όγκο και κίνηση ακόμα και αν έχεις τα πιο λεπτά μαλλιά!

Αν έχεις λεπτά μαλλιά που γίνονται φλατ σε δευτερόλεπτα αφού τα στεγνώσεις τότε καλωσήρθες στην παρέα μας, μας συμβαίνει το ίδιο! Όταν τα μαλλιά είναι λίγα ή λεπτά (συμβαίνει, το δεχόμαστε) τότε είναι δύσκολο να τα κάνεις πιο πλούσια και με κίνηση. Δεν είναι όμως δύσκολο αν ξέρεις μερικά κόλπα και έχεις μερικά προϊόντα κλειδί! Που θα τα βρεις; Εδώ εννοείται! Λοιπόν…

Το σαμπουάν
Το σαμπουάν σου πρέπει να είναι ένα σαμπουάν για όγκο όπως το Syoss Volume Collagen & Lift. Έτσι θα έχεις ξεκινήσει σωστά δημιουργώντας μία… ογκώδη

βάση.

Η περιποίηση
Η μάσκα ή το conditioner σου ΔΕΝ πρέπει να είναι κάτι για αναδόμηση ή για ενυδάτωση. Αυτά τα προϊόντα περιέχουν έλαια που ναι μεν θρέφουν την τρίχα αλλά παράλληλα την βαραίνουν. Διάλεξε ένα προϊόν για βαμμένα μαλλιά ακόμα και αν δεν βάφεις τα δικά σου.

Το στέγνωμα
Φρόντισε να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με το κεφάλι προς τα επάνω έτσι ώστε να ανασηκώσεις όσο μπορείς τη ρίζα και να δημιουργήσεις το εφέ όγκου.

Τα ρόλεϊ
Δεν το περίμενες ε; Κι όμως! Τα ρόλεϊ είναι ο καλύτερός σου φίλος για όγκο. Τύλιξε τα μαλλιά σου σε μεγάλα ρόλεϊ για 15 λεπτά και η ρίζα σου θα ανασηκωθεί ακόμα περισσότερο.

Το προϊόν κλειδί
Όσο και να μην το πιστεύεις, το προϊόν κλειδί για όγκο και κίνηση (και υφή!) είναι το ξηρό σαμπουάν. Tα Batiste έχουν μία τεράστια γκάμα με μυρωδιές και χρώματα για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει για εσένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψεκάσεις στις ρίζες σου και να κάνεις απαλό μασάζ με τα δάχτυλα.

Και κάτι τελευταίο… ΜΗΝ πιάνεις συνέχεια τα μαλλιά σου. Με τα παραπάνω tips θα αποκτήσεις πολύ όγκο και με το να πιάνεις συνέχεια το κεφάλι σου απλά χαλάς το τέλειο αποτέλεσμα!

Διάβασε ακόμα:

Αυτό είναι το μυστικό της Khloe Kardashian για τα σπυράκια!

5 βήματα για τις τέλειες βλεφαρίδες

Διάβασε τι δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ αν λερωθείς με μεικάπ

Keywords
Τυχαία Θέματα