Έρρικα Πρεζεράκου: Όσα είπε μετά την επιτυχή έκβαση του πολύωρου χειρουργείου

Η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών της, έχασε το τελευταίο δάχτυλο του δεξιού της χεριού. Η αθλήτρια υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο έτσι ώστε να γίνει προσπάθεια να μην χάσει ακόμη ένα δάχτυλο και τα αποτελέσματα ήταν θετικά.

Χθες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο βουρκωμένη ανακοίνωσε στους followers της πως σώθηκε ο παράμεσος και  είναι λειτουργικός.

“Να σας πω κάτι; Οι προσευχές σας εισακούστηκαν και ο παράμεσος είναι ζωντανός, είναι εδώ και είναι υγιείς, είμαι χαρούμενη, είμαι πολύ χαρούμενη

και σας ευχαριστώ πολύ όλους, μπορεί να μην έχω απαντήσει σε όλους αλλά σας ευχαριστώ πολύ!”, είπε φανερά συγκινημένη.

Η Έρρικα Πρεζεράκου μετά τη θετική έκβαση του χειρουργείου μίλησε στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη και εξομολογήθηκε: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί νόμιζα ότι θα χάσω το δάχτυλο και νιώθω τόση χαρά που έμεινε ο παράμεσος. Νιώθω τόση ευγνωμοσύνη, δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν με ξέρουν και ήρθαν και έδωσαν αίμα για να μπορώ να κάνω τις μεταγγίσεις και να ευχαριστήσω κι όλους όσοι προσευχηθήκανε για να έχει καλή έκβαση όλο αυτό και σε ευχαριστώ και σένα, Σάσα μου, μέσα από την καρδιά μου”.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Snik στηρίζει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μήνυμα λίγο μετά την κυκλοφορία του trailer της εκπομπής της! 

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη ποζάρει με την τριών μηνών κόρη της! 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής της-Δείτε το trailer! 

Keywords
Τυχαία Θέματα