Ερωτευμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι φωτογραφίες με τη σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ερωτευμένος! Ο νικητής του πρώτου Survivor, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την υποκριτική, ζει έναν μεγάλο έρωτα και πλέον δεν έχει κανέναν λόγο να το κρύψει. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό με τη Δήμητρα Βαμβακούση, την οποία γνωρίσαμε επίσης μέσα από το Survivor. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους, θέλοντας έτσι να προστατέψουν

τη σχέση τους από τη δημοσιότητα.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια στενού συνεργάτη του ηθοποιού. Οι δυο τους κάθισαν στο πρώτο τραπέζι μαζί με την υπόλοιπη παρέα και διασκέδασαν με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν έλειψαν τα τρυφερά τετ-α-τετ και οι αγκαλιές ανάμεσα στο ερωτευμένο ζευγάρι.

Τις φωτογραφίες από την έξοδο του ζευγαριού έφερε στο φως η Έλενα Πολυκάρπου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, η Δήμητρα Βαμβακούση έχει δεχτεί πρόταση για να βρίσκεται στο «Survivor All Star», όμως δεν την έχει δεχτεί ακόμα, καθώς δεν θέλει να δημοσιοποιήσει την προσωπική ζωή της. Η ίδια απολαμβάνει όσα ζει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και δεν θέλει να τον αποχωριστεί για να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Σασμός: «Δεν έχω δει τη σκηνή του έρωτα ακόμα γιατί ντρέπομαι»

 Τριαντάφυλλος: Η απάντηση-«καρφί» στις δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

 Γιώργος Χρανιώτης: «Το δέχθηκα, άρχισα να μιλάω γι’ αυτό και δεν θεωρώ τον εαυτό μου μάγκα»

Keywords
Τυχαία Θέματα