Εριέττα Κούρκουλου: Ταξίδεψε στη Σπάρτη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για να φροντίσει τα κακοποιημένα ζώα

Η Εριέττα Κούρκουλου ταξίδεψε στη Σπάρτη, προκειμένου να επισκεφτεί το δημοτικό κυνοκομείο της περιοχής και να περιθάλψει μαζί με την ομάδα της τα κακοποιημένα σκυλιά.

Η πρόεδρος του «Save A Greek Stray» επέστρεψε στην Αθήνα μαζί με έναν μεγάλο αριθμό ζώων προκειμένου να τα φροντίσει, καθώς

οι συνθήκες που ζούσαν ήταν άθλιες. Η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με ένα μικρό σκυλάκι, στην οποία φαίνεται και η φουσκωμένη κοιλίτσα της, και έγραψε:

«Δύο μωρά σε μια φωτογραφία… και τα δύο εξίσου άξια της ίδιας αγάπης, της ίδιας φροντίδας και της ίδιας προστασίας από τον οποιονδήποτε τολμήσει να τους κάνει κακό. Η Σπάρτη ήταν μόνο η αρχή. Θα είμαστε παρόντες όπου υπάρχουν ζώα που υποφέρουν στα χέρια ανθρώπων που αδιαφορούν για εκείνα και θα απαιτήσουμε την δικαιοσύνη όσες φορές χρειαστεί.

Όλα αυτά τα προβλέψαμε και τα έχετε γραπτώς. Τώρα θα μας βρείτε απέναντί σας. Το υπόσχομαι και στα δυο αυτά μωρά, που έχουν κάθε δικαίωμα να μεγαλώσουν σε έναν καλύτερο κόσμο», σημείωσε η Εριέττα Κούρκουλου στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

Διαβάστε ακόμα:

 Ναταλία Γερμανού: «Έχουν υπάρξει φορές που έκανα λάθος, όπως στον χειρισμό της γυναικοκτονίας της Καρολάιν»

 Ελισάβετ Μουτάφη: Συγκινεί με την ανάρτησή της – «Πολύς πόνος ρε παιδιά»

 Πάτρα – Χρήστος Ρουγκάλας: «Αποκλειστική υπεύθυνη για τον θάνατο των κοριτσιών είναι η μητέρα τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα