Επιστροφή στις φοιτητικές αίθουσες για την Ελένη Τσολάκη!

Η Ελένη Τσολάκη μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση για τη φετινή σεζόν.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η παρουσιάστρια έκανε συζητήσεις για το Just the 2 of us, ενώ πρόταση δέχτηκε και από την παραγωγή του Survivor, στην οποία απάντησε αρνητικά.

Φαίνεται πως η Ελένη Τσολάκη θέλησε να ασχοληθεί με κάτι εντελώς διαφορετικό και να… επενδύσει στις γνώσεις! Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε μια από τις τελευταίες

δημοσιεύσεις που έκανε μέσω InstaStories, αποκάλυψε πως ξεκίνησε διάβασμα! Η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε στις φοιτητικές αίθουσες και είναι έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να ασχοληθεί με το marketing και την επικοινωνία κάτι που “προδίδει” και η εικόνα που μοιράστηκε με τους followers της.

Να σας θυμίσουμε πως η Ελένη Τσολάκη αποφοίτησε από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλινίκης.

Δείτε τη δημοσίευση της παρουσιάστριας:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Η κολλητή φίλη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη αποκαλύπτει για τον δύσκολο χωρισμό της από τον Σάκη Κατσούλη

Survivor: Τα χάδια του Νίκου Μπάρτζη στην Άννα Μαρία Βέλλη και το unfollow από τον σύντροφό της!

Λύγισε η Μπέσυ Μάλφα στον αέρα του Πρω1νού: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα