Επέστρεψαν Καραβάτου – Κατσούλης – Τι είπαν στην έναρξη της εκπομπής για την απουσία τους;

Από την περασμένη Πέμπτη η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» δεν βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα, έπειτα από κρούσμα κορονοϊού που βρέθηκε στην εκπομπή.

Ο τηλεοπτικός σταθμός είχε ανακοινώσει πως προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια όλων, η εκπομπή δεν θα βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα την Παρασκευή και τη Δευτέρα.

Το πρωί της Τρίτης όμως, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης επέστρεψαν και καλωσόρισαν ξανά τους τηλεθεατές «Στη φωλιά των Κου Κου» κάνοντας μια… συνέντευξη τύπου όπου ανέφεραν: “Γυρίσαμε και είμαστε όλοι καλά!”.

Στην συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές πήραν

τις θέσεις τους, ευχαριστώντας για τα μηνύματα που έλαβαν, ενώ αποκάλυψαν πως ένα νέο «Κου Κου» μέλος προστέθηκε, αφού αυτές τις ημέρες της απουσίας τους, συνεργάτης τους έγινε πατέρας!

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα τα υπέροχα μηνύματα λαχτάρας και χαράς και προσμονής.

Λείψαμε την Πέμπτη, την Παρασκευή και εχθές για λόγους που όλοι καταλάβατε, για να ξέρουμε ότι είμαστε όλοι καλά και μπορούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί.

Την Πέμπτη που σταματήσαμε ήμασταν 100, σήμερα ήμαστε 101 γιατί έχουμε ένα νέο μέλος στην ομάδα», αποκάλυψαν οι παρουσιαστές δείχνοντας μας τον καμεραμάν που έγινε πατέρας.

Δείτε όσα ανέφεραν:

Διαβάστε ακόμα:

Ρίκα Διαλυνά: “Αυτό απαντώ όταν με ρωτούν πόσο χρονών είμαι”

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Παπουτσάκη για την περίοδο που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη: “Αρρώστησα πολύ τότε”

Νίκος Χαρδαλιάς: Η ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια της συζύγου του!

Keywords
Τυχαία Θέματα