Επειδή το βράδυ θα βγείτε και πρέπει να δημιουργήσετε το ωραιότερο cat eye δείτε τα top αδιάβροχα eyeliners!

Ποιος είπε ότι το cat eye look ή το winged eyeliner δεν είναι κατάλληλα για το Καλοκαίρι; Λάθος. Μέγα λάθος. Πρόκειται για τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και οι celebrity make up artists το επιβεβαιώνουν. Και οι stas επίσης αφού τα υιοθέτησαν στις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις τους.

Αυτό ακριβώς θα κάνετε κι εσείς απόψε. Είτε πάτε στο γάμο της κολλητής σας είτε για βραδινό με τον αγαπημένο σας. Θα αποκτήσετε το ωραιότερο eye look με το καλύτερο αδιάβροχο eyeliner.

Όσο υψηλή κι αν είναι η θερμοκρασία, ακόμη κι αν χορεύετε όλη νύχτα δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Αφού το make up στα μάτια σας θα μείνει αναλλοίωτο μέχρι το πρωί.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα. Εσείς φροντίστε να εντυπωσιάσετε.

Too Faced Better Than Sex Waterproof Liquid Eyeliner: Είναι τόσο σταθερό που θα νομίζετε ότι έχει κολλήσει στο δέρμα. Με την καλή έννοια και όχι με την ενοχλητική. Χάρη στη μύτη μπορείτε να το εφαρμόσετε με ιδιαίτερη ευκολία και να δημιουργήσετε την πιο λεπτή γραμμή ever αν αυτό θέλετε.

Bobbi Brown Long-Wear Waterproof Eyeliner: Είναι το αγαπημένο των μοντέλων. Απλώνεται πανεύκολα και παραμένει στη θέση του για ώρες. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε απαλό ντεμακιγιάζ ματιών για να το αφαιρέσετε.

Urban Decay 24/7 Waterline Eye Pencil: Ιδανικό ακόμη κι αν βουτήξετε σε πισίνα σήμερα το βράδυ. Δεν πρόκειται να μουτζουρωθείτε, τουλάχιστον στα μάτια.

Maybelline New York Master Precise Ink Metallic Liquid Liner: Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με την διάρκεια του. Επιλέξτε μια χρωματιστή απόχρωση και αποκτήστε το ωραιότερο look ever.

Make Up Forever Aqua XL Ink Eye Liner: Ρευστό και τέλειο. Κατάλληλο για όσες από εσάς είστε εξοικειωμένες με την εφαρμογή eyeliner.

Marc Jacobs Beauty Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner: Ναι δεν υπάρχει στη χώρα μας αλλά αξίζει τον κόπο να το παραγγείλετε γιατί είναι ότι ωραιότερο μπορείτε να απλώστε στα μάτια.

Διαβάστε ακόμη:

Το weekend στην παραλία επιβάλλεται να έχετε το μανικιούρ της Selena Gomez!

H Jennifer Aniston είναι η μούσα της διασημότερης Βρετανίδας make up artist!

Keywords
Τυχαία Θέματα