Ενυδάτωση από την κορυφή μέχρι τα νύχια με τη δύναμη του υαλουρονικού οξέος

Ενυδάτωση: Είναι το πιο σημαντικό βήμα στην περιποίηση προσώπου και σώματος αν θέλετε να επαναφέρετε τα απαραίτητα σωστά επίπεδα υγρασίας αλλά και λάμψη στο δέρμα. Ειδικά μετά το καλοκαίρι που αρκετά αφυδατώθηκε από τον ήλιο, τη θάλασσα και την πισίνα.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας αλλά και τα προϊόντα που υπάρχουν στο μπάνιο σας αποκτώντας νέες φόρμουλες έξτρα ενυδατικές. Τα νέα

προϊόντα της bioten θα είναι οι τέλειοι σύμμαχοι σας καθώς προσφέρουν θρέψη, ενυδάτωση και αναζωογόνηση, επαναφέροντας την επιδερμίδα του σώματος και του προσώπου από τη φθορά του καλοκαιριού.

Η bioten δημιούργησε νέες σειρές ενυδάτωσης με φυσικά συστατικά και υαλουρονικό οξύ που θα χαρίσουν έξτρα ενυδάτωση και θα προετοιμάσουν παράλληλα το δέρμα ενόψει της αλλαγής στη θερμοκρασία. Όλες οι φόρμουλες αντλούν τη δύναμή τους από τη φύση και καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες που έχει ο κάθε τύπος επιδερμίδας, χάρη στις ενισχυμένες φόρμουλες με συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς paraben, paraffin και colorants.

Οι επιδερμίδες που χρειάζονται εντατική ενυδάτωση, επωφελούνται από τη φυσική φροντίδα που προσφέρει η πλήρης σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος bioten Hyaluronic, ενισχυμένη με υαλουρονικό οξύ, το οποίο διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και συγκρατεί τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα, διατηρώντας την ελαστικότητά του.

Αν πάλι το ζητούμενο σας είναι η ισχυρή αντιρυτιδική δράση σε συνδυασμό με εντατική ενυδάτωση, η σειρά περιποίησης προσώπου Hyaluronic 3D σχεδιάστηκε για εσάς. Με κρέμα ημέρας και νύχτας, κρέμα ματιών αλλά και την Hyaluronic Tissue Mask. Την καινοτόμα υφασμάτινη μάσκα προσώπου, χάρη στο τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέος που περιέχει, προσφέρει άμεση λείανση και μακροχρόνια δράση στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Μετά την φροντίδα του προσώπου, σειρά έχει η περιποίηση σώματος, ξεκινώντας με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με τα bioten Shower Oils και συνεχίζοντας με το bioten Supreme Hyaluronic body lotion ή cream για άμεση ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα.

Διαβάστε ακόμη:

Kaia, Bella και Gigi φόρεσαν το πιο αναπάντεχο χρώμα στα χείλη που πρέπει να δείτε και φυσικά να αντιγράψετε asap

Η Julianne Hough σας υπενθυμίζει ένα glam hair look που θα αναβαθμίσει το bob στην επόμενη βραδινή σας έξοδο

Keywords
Τυχαία Θέματα