Ένταση στο Πρω1νό με αφορμή την κόντρα Παπανώτα -Βλαντή: “Διαφωνώ που την φιλοξενήσαμε, όπως και την Τούνη”

Η κόντρα του Δημήτρη Παπανώτα και της Ραμόνας Βλαντή δεν έχει τελειωμό ενώ το πρωί της Δευτέρας η παρέα του Πρω1νού σχολίασε τα όσα έχει πει ο ένας για τον άλλον.

Λίγο μετά την προβολή ενός βίντεο που δείχνει το χρονικό της κόντρας τους, ο Άρης Καβατζίκης πήρε τον λόγο και δήλωσε on air: «Πρέπει να ασχολούμαστε με όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι στα reality; Εγώ διαφωνώ ακόμα και που φιλοξενήσαμε και την Ραμόνα Βλαντή και την Ιωάννα Τούνη. Εγώ δεν θα τις καλούσα. Γιατί να

δίνουμε βήμα σε όλους αυτούς; Επειδή αυτά τα κορίτσια βγήκαν και είπανε «αυτό που φοράς δεν μου αρέσει, είσαι πατσαβούρα» τις φέρνουμε κεντρικές καλεσμένες». Η Σοφία Τουντούρη με τη σειρά της είπε: Μου κάνεις πλάκα τώρα! Εσύ που είσαι διευθυντής περιοδικού που φιλοξενείς…».

Πριν προλάβει να ολοκληρώσει ο Άρης συνέχισε:«Επειδή λέμε πολύ συχνά το διευθυντής ενός περιοδικού κι επειδή το ακούω πάρα πολύ συχνά, δεν φωτογράφησα ούτε την Ιωάννα Τούνη ούτε τη Ραμόνα Βλαντή, εγώ προσωπικά ως διευθυντής περιοδικού. Εγώ ως διευθυντής περιοδικού φωτογραφίζω πολύ πιο πάνω κλάσεις. Δέστε λίγο τι φωτογραφίζει ο κάθε ένας στο περιοδικό! Θέλω να βάζουμε όριο. Εγώ ούτε όλα τα παιδιά που βγήκαν από το Survivor θα παίξω στο Hello, ούτε τα άλλα τα κορίτσια έχουν παίξει. Εμ πως βρε Φαιούλα μου; Τα έχουμε βάλει όλα σε ένα καζάνι όλα τα περιοδικά».

Η Φαίη μας εξέφρασε την αντίθετη άποψη τονίζοντας πως τόσο η Ραμόνα όσο και η Ιωάννα Τούνη είναι δύο κοπέλες που πήραν μέρος σε μία εκπομπή με υψηλά νούμερα τηλεθέασης και το κοινό θα ήθελε να τις δει.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Conchita Wurst: «Είμαι θετική στον HIV»

Keywords
Τυχαία Θέματα