Ενοχλημένη η διοίκηση του Open με την απέλαση του Γιώργου Μαυρίδη από το Μεξικό

Ο Γιώργος Μαυρίδης ταξίδεψε στο Μεξικό για να πραγματοποίησει γυρίσματα για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στο Open, Into the Skin. Το ταξίδι του κατέληξε σε μια περιπέτεια, καθώς βρέθηκε στο κρατητήριο του αεροδρομίου.

Όπως πρώτο αποκάλυψε το protothema.gr, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών του παρουσιαστή και των συνεργατών του, οι μεξικανικές αρχές φαίνεται  πως δεν έλαβαν όλες τις πληροφορίες που ήθελαν. Μάλιστα, ενδέχεται

να ειπώθηκε κάτι από τους Έλληνες, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψη τους και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο του αεροδρομίου.

Αν και αποφασίστηκε η απέλαση τους από την χώρα, όταν ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του μπήκαν στο αεροπλάνο για να αναχωρήσουν, προκλήθηκε νέο επεισόδιο. Αποτέλεσμα ήταν να αποβιβαστούν και να επιστρέψουν στο κρατητήριο. Ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες τους θα αναχωρήσουν σήμερα για την Ελλάδα.

Το πρωί της Τετάρτης (16/9) στο “Πρω1νό”αναφέρθηκαν στις εξελίξεις της σύλληψης του Γιώργου Μαυρίδη και ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως η διοίκηση του Open είναι έντονα ενοχλημένη με ότι συνέβη. Όπως ανέφερε, η συμπεριφορά του παρουσιαστή μέσα στο αεροπλάνο όταν αποφασίστηκε η απέλαση του φαίνεται να μην ήταν η πρέπουσα και έτσι οδηγήθηκε για δεύτερη φορά στο κρατητήριο.

“Υπήρξε έντονη κινητοποίηση και του Open, αλλά υπήρξε έντονη ενόχληση. Τα στελέχη του Open κινητοποιήθηκαν αλλά υπήρξε έντονη ενόχληση για όσα έγιναν με τον Γιώργο Μαυρίδη. Θα κληθεί ο Γιώργος Μαυρίδης να δώσει εξηγήσεις στα στελέχη του καναλιού.”, είπε ο δημοσιογράφος.

Όσο για το αν τίθεται θέμα να μην ξεκινήσει η εκπομπή του στο Open, ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως θα προβληθεί κανονικά, καθώς ήδη έχουν γίνει πολλά έξοδα και πρόκειται για μια ακριβή παραγωγή. “Η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη είναι εσωτερική παραγωγή του καναλιού και έχει υψηλό κόστος. Δεν έχει σχέση ο Νίκος Κοκλώνης. Δεν ήταν πρέπουσα η συμπεριφορά του Γιώργου όταν ανέβηκε στο αεροπλάνο. Δεν τίθεται θέμα κοψίματος της εκπομπής.”, τόνισε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Φωτιά στο πλατό του “Καλημέρα Ελλάδα”-Η αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη 

Το καρφί της Κατερίνας Λένη για τους παίκτες του MasterChef: “Ήταν πανηλίθιοι” 

Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz παίρνει διαζύγιο μετά από τρία χρόνια γάμου! 

Keywords
Τυχαία Θέματα