Έλντα Λάσκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, η Έλντα Λάσκα δεν κατάφερε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στην δοκιμασία αποχώρησης κι έτσι, οι κριτές αποφάσισαν πως δεν έπρεπε να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να χορέψουν, αλλά και να ποζάρουν ταυτόχρονα. Κατά τη διάρκεια της ομαδικής χορογραφίας η Έλντα δυσκολεύτηκε αρκετά. Το μοντέλο δεν κατάφερε να βρει τον ρυθμό και να ακολουθήσει τις συμπαίκτριες της και όταν ο χορογράφος της το

είπε, ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε. Μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για το σχόλιο που δέχτηκε από τον Νίκο Μαριάννο!

Όταν βρέθηκε μπροστά από τους κριτές για να σχολιάσουν το αποτέλεσμα, έγινε γνωστό πως η Έλντα διέκοψε τρεις φορές το γύρισμα. Η Βίκυ Καγιά φανερά ενοχλημένη, έσπευσε να της τονίσει πως αυτά δεν γίνονται σε μια δουλειά και πως η στάση της ήταν αντιεπαγγελματική, καθώς δεν μπορεί ένα ολόκληρο συνεργείο να περιμένει ένα άτομο.

Έτσι, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως η Έλντα αποχωρεί από το παιχνίδι λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς, αλλά και η Ειρήνη Ερμίδου που δεν τα πήγε καθόλου καλά στη δοκιμασία.

Η Έλντα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρηση της και έστειλε το εξής μήνυμα: «Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα που μου έχετε στείλει και για όλη την υποστήριξη σας όλο αυτόν τον καιρό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές και σε όλη την παραγωγή που ήταν δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι»!

Δείτε την ανάρτηση της:

Διαβάστε ακόμη:

“Θυμάμαι όταν πρωτοπήγα στα γυρίσματα για “Το Σόι Σου” δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ”

Keywords
Τυχαία Θέματα