Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η λαμπερή πρεμιέρα και η συγκλονιστική ιστορία που έκανε τους κριτές να δακρύσουν

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!

Ένα απολαυστικό ταξίδι μόλις ξεκίνησε, με σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα κερδίσει τον τίτλο του επόμενου ταλέντου της χώρας μας, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στις θέσεις των τεσσάρων κριτών βρίσκονται ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία, τους οποίους υποδέχθηκαν οι δυο παρουσιαστές Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος.

Ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στη σκηνή του show έκανε τους κριτές να δακρύσουν με την ιστορία του.

Συγκεκριμένα,

ο Νίκος Μάγος μπορεί να “μάγεψε” τους κριτές και το κοινό με το act του, ωστόσο ο ίδιος θεωρεί ότι η πραγματική μαγεία δεν βρίσκεται σε αυτό που παρουσίασε αλλά αλλού.

Μετά το act του Νίκου Μάγου, στο video wall πίσω του άρχισε να προβάλλεται ένα βίντεο με την προσωπική του ιστορία στην οποία αποκαλύφθηκε ότι για 3 μήνες βρισκόταν σε κώμα ενώ όταν συνήλθε, οι γιατροί είχαν πει στη μητέρα του ότι δεν θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

Ωστόσο, ο ίδιος όχι μόνο κατάφερε να ξαναπερπατήσει, αλλά δημιούργησε και την δική του οικογένεια.

Η ιστορία του Νίκου συγκίνησε τους κριτές, τόσο που δε μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/01/220108215108_Ελλάδα-έχεις-ταλάντο_-Η-συγκλονιστική-ιστορία-που-έκανε-τους-κριτές-να-δακρύσουν.mp4

Διαβάστε ακόμα:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας τονίζει -«Θα πρέπει να ερευνηθεί αν υπάρχουν αν υπάρχουν ανήλικα θύματα» 

Αντώνης Τσαπατάκης-Βασιλική Ρούσσου: Χώρισαν μετά από 1,5 χρόνο σχέσης; 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε πως νόσησε από κορονοϊό 

Keywords
Τυχαία Θέματα