Ελίνα Παπίλα: «Εγώ δεν μετάνιωσα που υπέγραψα με το Star»

Η Ελίνα Παπίλα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του «Mega καλημέρα» για την περσινή της τηλεοπτικής πορεία, καθώς και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Η παρουσιάστρια επιστρέφει στο ραδιόφωνο και θα κρατάει συντροφιά στους ακροατές μέσα από τον Σφαίρα. Ακόμα, η Ελίνα Παπίλα αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιώργου Καρτελιά σχετικά με τη χημεία τους.

Για το νέο επαγγελματικό βήμα της: «Φέτος επέστρεψε το ραδιόφωνο στη ζωή μου. Το κάνω πολλά χρόνια και είναι η δεύτερη φύση μου. Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Έμεινα εκτός 1,5 χρόνο αλλά το κάνω 25 χρόνια,

οπότε ήταν μια σταγονίτσα. Το ραδιόφωνο μου βγαίνει αβίαστα, στην τηλεόραση χρειαζόμουν χρόνο να προσαρμοστώ, δεν το είχα ξανακάνει».

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Γιώργο Καρτελιά στο ραδιόφωνο: «Θα ήταν δύσκολο να κάνω ραδιόφωνο με τον Γιώργο Καρτελιά γιατί έχει δικό του ραδιόφωνο, οπότε αν επιλέξει να κάνει ραδιοφωνική εκπομπή, θα επιλέξει τον δικό του σταθμό φαντάζομαι».

Για την περσινή συνεργασία τους στο «Breakfast@star»: «Το κανάλι, όταν μας πήρε τηλέφωνο, ζήτησε το δίδυμο που έβλεπε στα social media, άκουγε στο ραδιόφωνο… Το περιεχόμενο της ραδιοφωνικής εκπομπής δεν μπορούσε να μεταφερθεί στην τηλεόραση. Αυτό. Η πρωινή ζώνη είναι μία ζώνη με τα στοιχεία της, τη μαγειρική, τα ζώδια και τα υπόλοιπα. Βγάλαμε τη χημεία που βγάλαμε στην τηλεόραση, η οποία για κάποιους λόγους δεν πέρασε».

Ο απολογισμός της περσινής σεζόν και τα νέα σχέδια: «Εγώ δεν μετάνιωσα που υπέγραψε. Είμαι πολύ χαρούμενη που το έζησα αυτό και θα έχω να λέω ότι έκανα έναν χρόνο τηλεόραση. Δεν ξέρω ακόμα, αν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Εμένα μου αρέσει πολύ και θα ήθελα να κάνω τηλεόραση, αν βρω κάτι να μου ταιριάζει».

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θέλω να αποκαλύψω κάτι για την Ιωάννα Μαλέσκου. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε…»

 Μαίρη Συνατσάκη: Το νέο σχόλιο μετά το θέμα με τις ευχές των πρώην της για την εγκυμοσύνη

 Κωστής Μαραβέγιας: Η συνεργασία με την ΕΡΤ, τα νούμερα τηλεθέασης και η λεύκη

Keywords
Τυχαία Θέματα