Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η επική ατάκα για τις φήμες εγκυμοσύνης και η εξομολόγηση για τον έγγαμο βίο

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο «Στούντιο Ασωμάτων», όπου θα εμφανίζεται, και εκείνη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην δημοσιογράφο Ελένη Ευσταθίου. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, το «Voice», τον έγγαμο βίο αλλά και την μητρότητα.

Για την περίοδο της καραντίνας: «Δεν πέρασα καλά καθόλου στην καραντίνα. Δε μου άρεσε ούτε το κλείσιμο ούτε η ξεκούραση με τον τρόπο που μας ήρθε. Θα προτιμούσα να το είχα επιλέξει. Πλέον, έχω τοποθετήσει στο κεφάλι μου ότι είναι καλό να φροντίζω μόνη μου να ξεκουράζομαι. Εγώ νόσησα κιόλας. Δεν ήταν κάτι ευχάριστο. Γενικά, είναι κάτι που θέλω να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα».

Για την εμπειρία της στο «The Voice»: «Το «Voice» δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Πέρασα καταπληκτικά. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα, είδα έναν καινούργιο χώρο, ξένο για εμένα. Νιώθω πολύ πιο οικεία πια με τον χώρο της τηλεόρασης και αυτή την έκθεση την πολύ ραγδαία και βίαιη. Πολλές προτάσεις είχαν γίνει και στο παρελθόν αλλά το «Voice» ήρθε σε μια στιγμή που εγώ ήμουν έτοιμη γι’ αυτό».

Για την ενασχόληση των Μέσων με την προσωπική ζωή της: «Δε με ενοχλεί να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή αλλά δε με φτιάχνει κιόλας. Είναι κάτι που ψιλοβαριέμαι να σχολιάζω τα ίδια και τα ίδια. Δε με ενδιαφέρει η ζωή κανενός, πόσο μάλλον η δική μου που τη ζω και πρέπει να την επαναλαμβάνω κιόλας».

Για τη μητρότητα: «Δε ξέρω γιατί θέλουν να με δουν όλοι μαμά. Είδα προχθές την Δήμητρα την Παπαδοπούλου και της λέω, “εγώ πότε θα γίνω μάνα” γιατί γελάγαμε με όλα αυτά. Δεν ξέρω!Ίσως επειδή παντρεύτηκα γρήγορα το λένε, αλλά δε με φέρνει σε δύσκολη θέση, δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που θα με φέρει σε δύσκολη θέση. Τόσο καιρό που το γράφουν τώρα θα είχα κάνει τρίδυμα. Θέλω να ζήσω ακόμα κάποια πράγματα πριν από τη μητρότητα».

Για τον έγγαμο βίο: «Ο έγγαμος είναι πολύ δημιουργικός και πολύ διαφορετικός, δεν το περίμενα. Κακώς βέβαια δεν περίμενα ότι θα βρω στοιχεία δημιουργίας. Σε στιγμές έντασης κάνω πίσω εγώ δυστυχώς, δεν θα το ήθελα».

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor: Ονόματα – έκπληξη δέχτηκαν πρόταση για το reality επιβίωσης

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αναδείχθηκε ο σπουδαιότερος άντρας της χρονιάς για το GQ

 Άγγελος Μπράτης: Αγνώριστος ο κριτής του GNTM -Δείτε το νέο του look!

Keywords
Τυχαία Θέματα