Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δείτε τη να ποζάρει στη γαμήλια δεξίωση στον φωτογραφικό φακό της κουμπάρας της, Σάννυς Μπαλτζή!

Παρότι αρχικά όλα έδειχναν πως ο γάμος της Ελεονώρας Ζουγανέληκαι του Σπύρου Δημητρίου αναβάλλεται λόγω κορονοϊού, τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί εχθές (10/10) στις Σπέτσες.

Οι δυο τους είχαν δίπλα τους λίγους φίλους και φυσικά τις οικογένειές τους. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Σάννυ Μπαλτζή, αλλά και ο ποινικολόγος και στενός φίλος του γαμπρού, Απόστολος Λύτρας.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έφτασε στην εκκλησία με καΐκι και συνοδεία μουσικών οργάνων, φορώντας ένα ρομαντικό λευκό νυφικό με πέπλο, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της Γιάννη

Ζουγανέλη, ο οποίος της κρατούσε το χέρι και τη βοήθησε να κατέβει, έκανε την εμφάνιση της στην προβλήτα, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Δείτε ΕΔΩ πλάνα από τον γάμο τους!

Λίγη ώρα αργότερα, η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά το γάμο της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με εκείνη και τον σύζυγο της να ποζάρουν να δείχνουν πραγματικά ευτυχισμένοι για τη νέα ζωή που ξεκινούν μαζί…

«Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αφού τα μηνύματα και οι ευχές που δέχτηκε από τον κόσμο για την σημερινή ημέρα ήταν χιλιάδες!

Δείτε ΕΔΩ την σχετική της δημοσίευση!

Μετά το τέλος του γάμου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου κατευθύνθηκαν προς την άμαξα που τους περίμενε, προκειμένου να τους μεταφέρει στο χώρο της δεξίωσης.

Εκεί οι νεόνυμφοι, οι συγγενείς τους και οι λιγοστοί καλεσμένοι διασκέδασαν με τη ψυχή τους. Η Σάννυ Μπαλτζή, η οποία ήταν μία εκ των κουμπάρων, απαθανάτισε την νύφη και την έκανε story στο Instagram.

Δείτε παρακάτω το σχετικό InstaStory:

Διαβάστε περισσότερα:

Σμαράγδα Καρύδη: Η αποκάλυψη για την πρόταση που δέχτηκε να κάνει εκπομπή με τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη

Πώς η Ελένη Μενεγάκη αποτέλεσε πηγή έμπνευσης στους «Δύο Ξένους»

Η Κατερίνα Ζαρίφη χώρισε μετά από εννέα χρόνια σχέσης…

Keywords
Τυχαία Θέματα