Ελεονώρα Μελέτη για την τηλεθέαση: «Είναι τοξικό αυτό που συμβαίνει, κάνει κακό στην υγεία μας»

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έντονα η τάση ψυχαγωγικών εκπομπών και sites να ασχολούνται και να προβάλουν τα νούμερα τηλεθέασης των τηλεοπτικών προγραμμάτων. Με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν και τον ντόρο που έχει προκληθεί ξανά, η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε στον αέρα του «MEGA Καλημέρα» εκφράζοντας τις σκέψεις της επί του θέματος.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής δεν έκρυψε την ενόχλησή

της με αυτή την κατάσταση, τονίζοντας πως πλέον είναι πολύ τοξικό για τους ανθρώπους που εργάζονται και προσπαθούν για το καλύτερο.

Η Ελεονώρα Μελέτη για τα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών

«Αν μιλήσουμε για αλληλεγγύη, γιατί εγώ νιώθω ότι είμαστε υποκριτές αυτή τη στιγμή… Εγώ νιώθω πως το τέρας που εμείς οι ίδιοι ταΐζαμε τόσα χρόνια, γυρίζει να μας φάει. Γιατί το τηλεοπτικό ρεπορτάζ με την τηλεθέαση και τα νούμερα είναι ένα προϊόν που πρώτο παρουσίασε το Alter στις εκπομπές του την εποχή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Από τότε το ταΐζουμε και οι ίδιοι έχουμε βάλει τα χέρια μας και έχουμε βγάλει τα μάτια μας. Εμείς το τροφοδοτούμε κιόλας γιατί εγώ ξέρω ότι υπάρχουν πρόσωπα, που όταν είναι πρώτα το κάνουν story, όταν όμως δεν είναι το κάνουν “βαβά”.

Αυτό έχει γίνει πολύ τοξικό και μιλάω ως ένας άνθρωπος που είμαι ευνοημένη από τα νούμερα στην καριέρα μου γενικότερα, οπότε μπορώ και το λέω αυτό το πράγμα. Έχω ζήσει και την ήττα και την επιτυχία. Και στις δύο περιπτώσεις αυτό που συμβαίνει είναι τοξικό, η ψυχική υγεία των ανθρώπων που είναι μέσα κλονίζεται…

Πρέπει να το σταματήσουμε αυτό το πράγμα. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, γιατί την εποχή της “Πρωινής Μελέτης” έβγαζα την τηλεθέαση. Κάνει κακό στην υγεία μας και στα προϊόντα μας. Πρέπει να σταματήσει», ήταν τα λόγια της Ελεονώρας Μελέτη.

Διαβάστε ακόμα:

 Βέφα Αλεξιάδου: Το λάθος που την οδήγησε στο νοσοκομείο -«Ξαφνικά μελανιάζουν τα χέρια μου και άνοιξαν πληγές»

 Θρήνος για γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο: Πέθανε ξαφνικά ο αδελφός της

 Σίσσυ Χρηστίδου: «Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου»

Keywords
Τυχαία Θέματα