Ελεονώρα Μελέτη: «Αποφυλακίζονται παιδόφιλοι και ξαναβιάζουν, η φυλακή δεν αποδίδει»

Η υπόθεση στον Κολωνό με τον 53χρονο ο οποίος φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε μια 12χρονη έχει σοκάρει το Πανελλήνιο, με τις αντιδράσεις οργής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διαδέχονται η μία την άλλη.

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να εκφράσει την άποψή της για όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, και ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό

της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη.

«213. 213 ήθελαν ένα 12αχρονο. Άραγε φταίει μόνο μια κακή ανατροφή και μια δύσκολη παιδική ηλικία που γεννά παιδόφιλους; Μήπως πρόκειται κυριολεκτικά για αρρώστια; Και αν ναι ποια η θεραπεία; Η φυλακή δεν αποδίδει. Αποφυλακίζονται παιδόφιλοι και ξαναβιάζουν. Ο ευνουχισμός; Ευνουχίζεται σώμα και σταματά να κακοποιεί. Το αρρωστημένο όμως μυαλό ζητά τροφή και την παίρνει από την παιδική πορνογραφία. Και αυτό κακοποίηση είναι. Επίσης σήμερα είναι η 12αχρονη. Αύριο ένα άλλο παιδί όπως και εχθές ένα άλλο. Δεν κάνουν μόνο οι παιδόφιλοι το λάθος. Κάτι κάνουμε και όλοι οι υπόλοιποι λάθος. Κάτι κάνουμε και οι υπόλοιπο λιγότερο σωστά».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Ψυχούλη: «Τα νεκροταφεία είναι το αγαπημένο μου μέρος, είναι πανέμορφα»

Μαρία Αντωνά: Ενοχλημένη με σχόλιο εγκυμοσύνης -Η απάντηση για τα κιλά που πήρε

Love Island: Ένας παίκτης θα αποχωρήσει οικειοθελώς από τη βίλα

Keywords
Τυχαία Θέματα