Ελένη Ράντου: Το μήνυμα μετά την απόφαση να μη συμμετέχει στην απεργία των ηθοποιών -«Πυροβολούμε τα πόδια μας»

Το απόγευμα της Παρασκευής (3/2), η Ελένη Ράντου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μέσω της οποίας έστειλε το δικό της μήνυμα μετά την απόφασή της να απέχει από την χτεσινή απεργία των ηθοποιών συναδέλφων της και να ανοίξει κανονικά το θέατρό της.

Μεταξύ άλλων. η ηθοποιός τόνισε πως είναι ενάντια στο διάταγμα για την υποβάθμιση των πτυχίων, ωστόσο θεωρεί πως τα κλειστά θέατρα δεν θα λύσουν το πρόβλημα.

Η

ανάρτηση της Ελένης Ράντου:

«Ας μην αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση, μετρώντας ποσοστά επιτυχίας, το αίτημα για ένα πτυχίο αντάξιο των σπουδών, είναι τόσο δίκαιο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Οι διαφωνίες πάνω στον τρόπο που διεκδικείται αυτό το δίκαιο, δεν μειώνουν την υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να δώσει μια λύση αξιοπρέπειας σε τόσα νεανικά όνειρα.

Ο στόχος παραμένει αυτός. Δώστε μια λύση σε ένα γόρδιο δεσμό χρόνων που κάνει τη σπουδή, κάτι σαν μεταξύ μας μυστικό, που δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Δώστε στους νέους ανθρώπους την αξιοπρέπεια που στερήθηκε η δική μας γενιά. Το ερώτημα για το αν το κλείσιμο των θεάτρων είναι μοχλός πίεσης της εκάστοτε κυβέρνησης, η αν πυροβολούμε τα πόδια μας με αυτόν τον τρόπο, είναι μια άλλη κουβέντα, για άλλη στιγμή», έγραψε η Ελένη Ράντου.

Διαβάστε επίσης:

STAN Αντιπαριώτης: Η λαμπερή απονομή των πολυπλατινένιων επιτυχιών του!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Θα βαρεθείτε να με ακούτε να το λέω αυτό για τον Κωνσταντίνο Βασάλο»

Ιωάννα Τούνη -Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για το όνομα του γιου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα