Ελένη Μενεγάκη σε Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Δεν θα θέλεις ένα ταίρι να σου κρατάει το χέρι;»

Σήμερα έγινε γνωστό μέσα από το «Πρωινό μας» και τον Νίκο Γεωργιάδη πως η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από εννέα χρόνια γάμου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής του ΟΚ! τόνισε -μεταξύ άλλων- πως οι δυο τους παραμένουν ενωμένοι και έχουν καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους, ενώ οι σχέσεις τους παραμένουν καλές λόγω των παιδιών τους που αποτελούν για εκείνους την απόλυτη προτεραιότητά τους. Μάλιστα, πλέον η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ζει σε καινούριο σπίτι μαζί με τις κόρες τους.

Την προηγούμενη

Παρασκευή 18/11, με αφορμή ένα θέμα για τον Γιώργο Παπαδημητρίου ο οποίος εργάζεται ως ψηφιακός νομάς από διάφορα μέρη του κόσμου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε αναφέρει στον αέρα του Mega πως: «Πολύ πιο εύκολα θα κάνει ένας άνθρωπος 60 ετών αυτή τη ζωή, παρά έναν άνθρωπο 40 ετών. Εγώ το πιστεύω για τον εαυτό μου αυτό, όταν φύγουν τα παιδιά μου να το κάνω αυτό».


Τότε, η Ελένη Μενεγάκη την ρώτησε: «Μόνη σου; Εσύ που λες όταν θα ελευθερωθείς από τα παιδιά, σκέφτομαι δεν θα θες και μία παρέα; Δεν θα λες “δεν θέλω κι ένα ταίρι να πιάνω αυτό το χέρι;”», με την δημοσιογράφο να της απαντά με χιούμορ: «Το χέρι να μου κρατάει να μην πέσω».

Με βάση λοιπόν την σημερινή  είδηση του χωρισμού της, πολλοί είναι εκείνη που θεώρησαν πως αυτή η συζήτησή τους στην εκπομπή ήταν έμμεσα μια αναφορά για το διαζύγιο από τον σύζυγό της.

Διαβάστε ακόμα:

“Πάγωσε” η Φαίη με τις περιγραφές της Ευγενίας: «Ο αδερφός μου είναι ακόμα στην “Κιβωτό του Κόσμου” και αυτή τη στιγμή είναι στην απομόνωση»

Αντιγόνη Ψυχράμη: Δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο με την νεογέννητη κόρη της

Νένα Χρονοπούλου: Καταγγέλλει κακοποίηση παιδιών ΑμεΑ σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Keywords
Τυχαία Θέματα