Ελένη Μενεγάκη: Οι on air ευχές στον Γιώργο Τσούλη για τον νεογέννητο γιο του

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Γιώργος Τσούλης! Η σύζυγός του, Μαριαλένα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο σεφ με μια ανάρτηση που έκανε το Σάββατο (15/10) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτησή του.

Το μεσημέρι της Τρίτης (18/10) ο Γιώργος Τσούλης επέστρεψε  στο πόστο τους στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

και η παρουσιάστρια τού ευχήθηκε on air για τον νεογέννητο γιο του.

«Α ρε Γιώργο! Μας τρέλανες και χαρήκαμε για σένα. Να σου ζήσει ο λεβέντης. Να σου ζήσει αυτό το νέο μέλος της ολόφρεσκης οικογένειάς σου. Καταλάβατε έτσι; Όπως γίνεται σε όλα τα ελληνικά σπίτια. Ένας γεννάει όλοι χαιρόμαστε. Λες και όλοι μαζί γεννήσαμε», του είπε η Ελένη Μενεγάκη.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/10/221018143510_videoplayback-2.mp4

«Είμαι τρελαμένος, δεν υπάρχουν λόγια! Εσύ με καταλαβαίνεις και ο κόσμος στο σπίτι με καταλαβαίνει. Παιδιά είναι κάτι πιο πάνω και από εμάς. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Εν τω μεταξύ δεν μου μοιάζει πολύ και λέω μήπως έχω κάνει λάθος. Ήταν να πάμε στο νοσοκομείο 5:30 το πρωί.

Έβλεπα τους άλλους μπαμπάδες να περιμένουν καθιστοί. Εγώ που να κάτσω; Ήμουν πάνω κάτω, με το που ακούω τον κωδικό μου, έπιασα έναν μπαμπά και λέω που να πάω; Μέχρι να πάω εκεί, η απόσταση ήταν τεράστια. Έχω φόρτιση. Είμαι λίγο περήφανος, έκλαιγα όταν ήμουν μόνος μου και σκεφτόμουν τι δημιουργήσαμε. Μου κόπηκαν τα πόδια όταν με ενημέρωσαν ότι η μητέρα και το παιδί είναι καλά. Ήμουν χαμένος όταν μου το έφεραν, δεν ήξερα τι να κάνω.

Δεν μου έμοιαζε και σκέφτηκα να το στείλω για DNA. Του μιλούσα και του έλεγα καλωσόρισες! Το σώμα της γυναίκας είναι θαυμάσιο, είναι μαγικό όλο αυτό. Ό,τι και αν έχω καταφέρει στην καριέρα μου, δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό το θαύμα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Τσούλης.

Διαβάστε επίσης: 

Σία Κοσιώνη: Κάνει γυμναστική στο σπίτι και μας δίνει μία εικόνα από το υπέροχο σαλόνι της

Λάκης Γαβαλάς για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θα μείνει έγκυος γιατί κάτι πρέπει να έχουμε να λέμε»

Ιάσονας Μανδηλάς: «Τα σχολικά μου χρόνια ήταν ένας εφιάλτης για μένα»

Keywords
Τυχαία Θέματα