Ελένη Μενεγάκη για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό»

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και αναφέρει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για διαρροή φωτογραφιών και βίντεο σε ιστοσελίδα με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε εχθές (13/12) στον αέρα του «Ράδιο Αρβύλα» πως η συνεργασία του με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο λαμβάνει τέλος, τονίζοντας πως νιώθει προδομένος από τη στάση και τη συμπεριφορά του πρώην συνεργάτη του, μιας και ποτέ δεν μοιράστηκε μαζί του κάτι τόσο σοβαρό.

Όπως είναι λογικό κι επόμενο, η είδηση αυτή

έχει πάρει μεγάλη έκταση στα Μέσα και έχει σχολιαστεί από όλες τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Πριν από λίγο, μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη άκουσε πρώτα όλες τις εξελίξεις για το θέμα και στην συνέχεια σχολίασε στον αέρα του Mega: «Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πώς έχει το δικαίωμα κανείς να σου κάνει κάτι τέτοιο, είτε τον εμπιστεύεσαι είτε όχι, είτε είναι σχέση είτε είναι κάτι τελείως περαστικό. Κανείς δεν δικαιούται να σου κάνει τέτοιο πράγμα. Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο. Να είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό.

Ως μητέρα που έχω παιδιά σε διάφορες ηλικίες, το θέμα μου εμένα προσωπικά είναι να μάθουμε όλοι, κι εμείς οι γονείς αλλά και να επικοινωνήσουμε στα παιδιά μας, να περάσουμε μερικά μηνύματα. Να μάθουμε από τι μπορεί κανείς σήμερα πραγματικά να κινδυνεύσει και πώς μπορεί να προστατευθεί».

Στη συνέχεια τόνισε ότι «εμείς εδώ δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο. Είμαστε πάντα μαζί με όλα τα θύματα, με όποιον βρίσκεται σε μια τέτοια θέση 100%. Κανείς δεν δικαιούται να ζήσει κάτι τέτοιο. Κανείς. Και νομίζω ότι κάποια πράγματα με μία ή με πολλές συγγνώμες, δυστυχώς δεν τελειώνουν».

Διαβάστε ακόμα:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι δηλώσεις της πρώην συντρόφου του μετά την καταγγελία για διαρροή προσωπικών τους στιγμών

Φαίη κατά Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Αυτό είναι μια ωμή, σκληρή βία»

Chrysa: “Σπάει” τη σιωπή της η τραγουδίστρια που καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλου -«Ήμουν 17 χρονών τότε ανήλικη»

Keywords
Τυχαία Θέματα