Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε on air τι της ξεκαθάρισε η μητέρα της στην αρχή της συμβίωσής τους

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην μητέρα της, για την οποία κάνει συχνές αναφορές στην εκπομπή της. Η Ζέτα Μισόκαλου βρίσκεται στο πλευρό της και μένει μαζί της στο σπίτι προκειμένου να τη βοηθάει στην φροντίδα των παιδιών και να τη χαλαρώνει από το φορτωμένο πρόγραμμά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής μια αποκάλυψη σχετικά με τη συμβίωση που έχει με τη μητέρα της. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Τσούλης αναφέρθηκε στη συνταγή

των γεμιστών και η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε: «Δεν έχω ρωτήσει τη μάνα μου, μαγειρεύει τη σάλτσα από πριν; Γιατί δεν μπαίνει η μία στα πόδια της άλλης στη μαγειρική… Δεν μπαίνω στα πόδια της όταν κάνει γεμιστά» και στη συνέχεια εξήγησε για τον… διαχωρισμό που έχουν κάνει στη συμβίωσή τους: «Έκανα γεμιστά όταν δεν είχα στο σπίτι μου τη μαμά μου, όταν ήρθε η μάνα μου που είναι number one στα γεμιστά της, τέλος! Είναι δικό σου το ένα φαΐ-είναι δικό μου το άλλο…. Οπότε δεν πλακωνόμαστε κι όλας!».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε on air τι της ξεκαθάρισε η μητέρα της στην αρχή της συμβίωσής τους appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα