Ελένη Μενεγάκη: 8 γιορτινά looks από το παρελθόν…που μπορείς να αντιγράψεις και τώρα!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και πάντα κάνει πολύ κομψές επιλογές τόσο στην τηλεόραση όσο και στην προσωπική της ζωή. Στο παρελθόν αλλά και τώρα η Ελένη έχει κάνει πολλές λαμπερές εμφανίσεις που θα σε εμπνεύσουν για τα γιορτινά looks.

#1. To σατέν είναι ένα ύφασμα που προτιμάμε τις γιορτές και εδώ η Ελένη επιλέγει ένα μάξι σατέν μαύρο φόρεμα που συνδυάζει με κατακόκκινο κραγιόν και μαύρες γόβες.

#2. Αν δεν είσαι φαν του σατέν

προτίμησε ένα βελούδινο σύνολο, που επίσης είναι ένα πολύ χειμερινό και γιορτινό ύφασμα. Η Ελένη φοράει βελούδινο μίντι φόρεμα και δείχνει υπέροχη.

#3. Το κοστούμι είναι μια ακόμα αγαπημένη επιλογή της Ελένης και το επιλέγει σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της. Εδώ ποζάρει με ροζ κοστούμι σε ίσια γραμμή και το συνδυάζει με ασορτί γόβες.

#4. Αν θέλεις να κάνεις μια grande εμφάνιση μέσα στις γιορτές τότε επίλεξε μια μαύρη τουαλέτα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε επίσημη εμφάνισή σου.

#5. Ένα δαντελένιο φόρεμα θα δώσει μια vintage αισθητική στο look σου και μπορείς να το συνδυάσεις με μπότες, όπως κάνει η Ελένη, ή με γόβες.

#6. Ακόμα μια βελούδινη πρόταση που θα λατρέψεις είναι αυτό το φούξια βελούδινο φόρεμα που θα συνδυάσεις με γόβες ή mules.

#7. Το μεταξωτό coat dress της Ελένης είναι πολύ γιορτινό και σε μια από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις του χειμώνα.

#8. Το λευκό κοστούμι είναι μια all time classic επιλογή και είναι σίγουρα ένα look που θα φορέσεις ξανά και ξανά σε πολλές εξόδους, ακόμα και μετά το τέλος των γιορτών.

Ποιο από τα παραπάνω looks της Ελένης Μενεγάκη σου αρέσει πιο πολύ;

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Διαβάστε περισσότερα:

Shopping Guide: 7 παλτό των Zara που έχουμε λατρέψει αυτόν τον μήνα! (VIDEO)

H Rocky Barnes μας δίνει ιδέες για τα πιο ωραία γιορτινά looks

Τα πιο fancy καλσόν για party mood στις γιορτές!

Keywords
Τυχαία Θέματα