Ελένη Μενεγάκη: «Έχει τύχει να επιλέξω άτομο και να πω “αν δε σε είχα διαλέξει θα έλεγα ότι σε έφεραν με το ζόρι, σαν εξυπηρέτηση”»

Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Νίκος Κουρής στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για το πόσο αξιοκρατική είναι η τηλεόραση, η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως κατά καιρούς έχει επιλέξει συνεργάτες που κανείς θα μπορούσε να πει ότι κάνει… εξυπηρέτηση.

Ειδικότερα, ο Νίκος Κουρής ανέφερε ότι δεν κάνει δημόσιες σχέσεις, γεγονός που θεωρεί αξιοπρέπεια. Τότε, η Ελένη Μενεγάκη

μοιράστηκε ότι έχει τύχει να επιλέξει συνεργάτη για την εκπομπή της και να φαίνεται από τη στάση του ότι τον πήρε στη δουλειά για να κάνει κάποια εξυπηρέτηση.

«Μου έρχονται διάφορα στο μυαλό, επειδή είμαι πολλά χρόνια στην ίδια δουλειά. Μου έρχονται και ανάποδα, να έχω επιλέξει εγώ ένα πρόσωπο και να έχω πει “αν δεν σε είχα διαλέξει εγώ, θα έλεγα ότι σε έφερε κάποιος με το ζόρι στην εκπομπή μου, ότι κάνω κάποια εξυπηρέτηση”.

Θέλω να πω ότι όλα μου έχουν τύχει ρε παιδί μου. Και μπορεί κάποιος άλλος να έλεγε “τώρα αυτή γιατί τον πήρε, ποιος ξέρει ποιανού να ήταν…”. Θέλω να πω ότι κάνουμε και λάθη, κάνουμε και σωστά. Όλα παίζουν. Τι θυμήθηκα… Τόσα χρόνια μου έρχονται διάφορα στο μυαλό», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Αθηνά Οικονομάκου: Ο γάμος με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού και τα χρήματα από τα social media

 Αντώνης Γούναρης για “Fame Story”: «Μου είχε πει η γυναίκα μου ότι αν σώσω την Άσπα Τσίνα να μη γυρίσω σπίτι»

 Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έχω τακτοποιήσει πολλά στη ζωή μου, το οικονομικό όμως όχι»

Keywords
Τυχαία Θέματα