Ελένη Καστάνη: Η άγνωστη πρόταση για τηλεοπτική συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη

Στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» βρέθηκε σήμερα το πρωί (29/1) η Ελένη Καστάνη.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το «Breakfast@Star» και στην άγνωστη πρόταση που είχε δεχτεί στο παρελθόν για τον «Πρωινό Καφέ» με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ πήγα εκεί για έναν συγκεκριμένο λόγο, ο οποίος τελικά

επετεύχθη. Πέρασα τέλεια, τους αγάπησα όλους. Πρέπει να τα επαινέσω αυτά τα παιδιά, τον Ετεοκλή και την Ελένη. Είναι δύο παιδιά που δεν έχουν τίποτα από πίσω, είναι αυτό που βλέπεις. Ένα αληθινό ζευγάρι με οικογένεια, άνθρωποι κανονικοί. Ήταν και ένα κίνητρο», είπε αρχικά για την πρωινή εκπομπή του Star.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι «με περιτριγύριζαν χρόνια αυτές οι προτάσεις κι εγώ έλεγα όχι. Σε εποχές που ήταν πολύ πιο χάι, αλλά εγώ θεωρούσα ότι έχω πολύ δρόμο ακόμα να διανύσω ως ηθοποιός και δεν με ενδιέφερε να κάνω κάτι άσχετο. Όταν μου το είπαν από το Star, γιατί ήμουν πολύ στεναχωρημένη λόγω κάποιων οικογενειακών απωλειών, είπα μήπως είναι η ευκαιρία για να φτιάξει η διάθεσή μου;».

Τέλος, η Ελένη Καστάνη αποκάλυψε την άγνωστη μέχρι σήμερα πρόταση, που της είχε γίνει από τον Ant1, στο ξεκίνημα της Ελένης Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη.

«Η πρώτη πρόταση που μου είχε γίνει για εκπομπή ήταν από την Άννα Πρετεντέρη, που δεν ζει σήμερα πια. Ήταν να κάνω μία ρουμπρίκα στον «Πρωινό Καφέ», την εποχή που θα ξεκινούσε η Ελένη Μενεγάκη. Και το Mega μετά μου πρότεινε. Είχαν τεστάρει ότι όταν πηγαίνω σε κάποιες εκπομπές κάνω ακροαματικότητα και θα μπορούσε να με δει ο άλλος να σχολιάζω και κάτι», είπε.

Διαβάστε ακόμα:

Ναταλία Γερμανού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου της -«Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα»

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη εκδρομή με τον νεογέννητο γιο τους!

Παναγιώτης Τριβυζάς – Σταυρούλα Χρυσαειδή: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν τρεις μήνες μετά τον γάμο τους

Keywords
Τυχαία Θέματα