Ελένη Γερασιμίδου για Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: «Δεν τον γνωρίζω τον κύριο, οι απόψεις του είναι πολύ πασέ»

Αντριδράσεις προκάλεσε τα τελευταία 24ωρα η ανάρτηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου στο Twitter για τη Νατάσσα Μποφίλιου, στην οποία σχολίασε τη νέα φωτογραφία της τραγουδίστριας στο Instagram από το Λονδίνο.

«Παλεύουμε τον “κακό καπιταλισμό” στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;»,

έγραψε ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Η Ελένη Γερασιμίδου σχολίασε όλο αυτό που συνέβη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως οι απόψεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου είναι πασέ.

«Απ’ ότι ξέρω τα ρούχα είναι της αδερφής της. Βρισκόμαστε σε μια εποχή που πρέπει να δικαιολογούμε το καθετί, χωρίς λόγο. Επίσης αυτή η άποψη που κυκλοφορεί είναι τόσο ντεμοντέ. Την ξέρω ως καλλιτέχνιδα τη Νατάσσα Μποφίλιου, δεν έχουμε γνωριστεί, την έχω ακούσει να τραγουδάει, νομίζω ότι κερδίζει, ότι κερδίζει με τη δουλειά της σε δύσκολες εποχές. Είναι ελεύθερη να χρησιμοποιεί τα χρήματά της όπως θέλει», είπε αρχικά για την τραγουδίστρια.

Όσον για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο σχολίασε πως «τον κύριο δεν τον γνωρίζω, δεν έτυχε δηλαδή δεν είναι ότι θέλω να πω ότι δεν είναι κάτι, σπουδαίος πρέπει να είναι και έχει και σπουδαίες απόψεις αλλά είναι πολύ πασέ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε επί του θέματος: «Τι θα έπρεπε να φοράει δηλαδή μία καλλιτέχνης; Εγώ που είμαι 73 ετών όταν είναι να εμφανιστώ κάπου προσπαθώ να είμαι καλοφτιαγμένη, μακιγιαρισμένη και ντυμένη ωραία με τον δικό μου τρόπο. Εγώ λέω να μας αφήσουν ήσυχους, ασχολούμαστε και με νύχια και με δόντια προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δουλειές μας, στον χώρο υπάρχουν άνθρωποι 

Αν αυτός ο κύριος βγάλει λεφτά, να τα δωρίσει στην Κιβωτό του Κόσμου να πιάσουν και τόπο. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος, τα λεφτά που κερδίζει να τα κάνει ότι θέλει ο κύριος Ποσειδώνας και κάποιοι άλλοι κακοί άνθρωποι που γράφουν στα blogs. Είμαι πολύ θυμωμένη».

Διαβάστε ακόμα:

Πολύ δύσκολες ώρες για την Άννα Μαρία Βέλλη

Γιάννης Ζουγανέλης για Εβελίνα Παπούλια: «Αν ισχύουν αυτά που είπε, είναι αίσχος και ντροπή»

Φλορίντα Πετρουτσέλι στο «Πρωινό μας»: Ο λόγος που αποχώρησε από το «Mega Καλημέρα» και ο 1,5 ετών γιος της

Keywords
Τυχαία Θέματα