Ελένη Φουρέιρα: Οι απογευματινές λιγούρες της τραγουδίστριας στην εγκυμοσύνη της

Εν αναμονή του πελαργού βρίσκονται η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία! Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μια πολύ τρυφερή περίοδο στη σχέση του και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο παιδί του. Οι δυο τους δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα επίσημα το φύλο του μωρού τους, ωστόσο οι fans της εκρηκτικής τραγουδίστριας σε πρόσφατη ανάρτησή της έβαλαν τα στοιχήματά τους.

Η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να κρατήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μυστική στην είδηση της εγκυμοσύνης της, θέλοντας έτσι να βεβαιωθεί πως όλα βαίνουν καλώς.

Πλέον, δέχεται καθημερινά ευχές για τον ερχομό του μωρού της ενώ ήδη έχει δημοσιεύσει και νέες φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Το απόγευμα της Δευτέρας 21/11, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τρεις φωτογραφίες της. Η ίδια κάνει διάλειμμα από το γύρισμα και απολαμβάνει το λαχταριστό σνακ της, μη κρύβοντας τη χαρά της. Φαίνεται πως οι λιγούρες έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα της τραγουδίστριας, γεγονός που δεν την ενοχλεί καθόλου.

«Το αγαπώ», αρκέστηκε να σημειώσει η Ελένη Φουρέιρα στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Παπαδήμα: Αποκαλύπτει το αστρονομικό ποσό που έχει πάρει για μια guest εμφάνιση

 Κιβωτός του Κόσμου – Πρώην φιλοξενούμενη: «Ο καταγγελλόμενος ερχόταν με τον 19χρονο, τον είχε σαν δούλο»

 Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος -Προφήτεψε τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα