Έλενα Κώνστα για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Χωρίσαμε γιατί έπρεπε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά»

Καλεσμένοι στον «Πιο αδύναμο κρίκο» βρέθηκαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Έλενα Κώνστα. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για αρκετό καιρό και μετά τον χωρισμό τους διατηρούν άριστες σχέσεις, παραμένοντας φίλοι. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, λοιπόν, ο Τάσος Τρύφωνος, που φημίζεται για τις πικάντικες ερωτήσεις του, θέλησε να μάθει περισσότερα σχετικά με τον χωρισμό τους.

«Έλενα, μιλήστε μου λίγο για τα πράσα που λέγατε. Έχετε πιάσει κάποιον πρώην σας στα πράσα;», ήταν η ερώτηση που έκανε ο Τάσος Τρύφωνος στην Έλενα Κώνστα, με εκείνη να απαντά: «Όχι,

δεν αυτό του έλειπε! Δεν θα ήταν εδώ». Όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη σχέση τους και το διάστημα που ήταν μαζί, η ραδιοφωνική παραγωγός δήλωσε: «Τρεισίμησι χρόνια. Ήταν τα πιο ωραία τρεισίμησι χρόνια της ζωής μου».

Βέβαια, οι ερωτήσεις δεν σταμάτησαν εκεί, μιας και ο Τάσος Τρύφωνος επέμεινε να μάθει την αιτία του χωρισμού τους: «Χωρίσαμε γιατί πρέπει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά και αυτός. 43 έφτασε! Άντε! Εγώ έχω πολύ μεγάλη καρδιά και, όταν αγαπάω, σκέφτομαι το καλό του άλλου και όχι το δικό μου».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παρακολουθούσε χαμογελαστός και αμήχανος τον συγκεκριμένο διάλογο ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση που είχε, όταν βρισκόταν στο Survivor, με την ηθοποιό Στεφανία Γκουρνέλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Μίνως Θεοχάρης: «Δεν συμπάθησα από την αρχή τη Νάντια Κοντογεώργη»

 Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Περίμενα να μου κόψουν το ρεύμα για να πάω να το πληρώσω»

 Σταύρος Σβήγκος: «Έχω περάσει 20 φορές αυτόφωρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα