Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν μπορώ να σκεφτώ να ξανακάνω GNTM»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο νέο Down Town η Έλενα Χριστοπούλου!

Η κριτής του My Style Rocks μίλησε, μεταξύ άλλων, για το GNTM και για τα “unfollow” με την Βίκυ Καγιά.

Η προηγούμενη τηλεοπτική σου εμπειρία ήταν στο GNTM. Πού πέρασες καλύτερα;

Δεν τα ξεχωρίζω, γιατί και τα δύο είναι κομμάτια του εαυτού μου. Το GNTM είναι η δουλειά μου, είμαι εγώ. Εννοώ πως είναι κομμάτι της πραγματικής

μου δουλειάς αυτό που έκανα εκεί. Το My Style Rocks έχει επίσης να κάνει με τα ρούχα, που είναι άλλο κομμάτι της δουλειάς μου.

Όταν κάναμε αυτή τη φωτογράφηση, συζητιόταν έντονα αν θα επιστρέψεις στο GNTM μετά το My Style Rocks. Δεν είχες κάποια απάντηση. Σήμερα έχει αλλάξει κάτι;

Δεν έχει αλλάξει κάτι. Βέβαια, το GNTM ήταν ένας κύκλος που έκλεισε υπέροχα. Έκανα αυτό που έπρεπε, έκαναν και αυτοί αυτό που έπρεπε και περάσαμε δύο σεζόν πάρα πολύ ωραία. Τώρα κάνω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να σκεφτώ να ξανακάνω GNTM. Εξάλλου, εγώ GNTM έχω κάθε μέρα στη ζωή μου.

Με τη Βίκυ Καγιά και τα περιβόητα unfollow, τι έχει συμβεί;

Για τη Βίκυ το συζήτησα, το είπα, το ανέλυσα. Τι άλλο να πω παραπάνω; ‘Ο,τι έγινε, έγινε. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο.

Τα unfollow έγιναν πρόσφατα ή απλώς τα ανακαλύψαμε τώρα;

Είναι κάτι που ανακαλύψατε τώρα.

Έχεις μιλήσει μετά το τέλος της συνεργασίας σας με τη Βίκυ;

Όχι, αλλά δεν είχαμε γενικώς άλλες σχέσεις. Πώς να στο πω, δεν ψάχνω να κάνω φίλους από τη δουλειά μου. Έχω, δεν θέλω άλλους.

Πολλές φορές αναγκαζόμαστε στη δουλειά να συνυπάρξουμε με ανθρώπους που μπορεί να μην ταιριάζουμε. Σου συνέβη κάτι τέτοιο στο GNTM;

Ήξερα εξ αρχής ποιοι άνθρωποι θα είναι εκεί. Είναι όλοι τους επαγγελματίες, άριστοι στη δουλειά τους και τα πήγαμε μια χαρά όσο δουλεύαμε μαζί. Μετά απλώς αλλάζουν οι περιστάσεις, οι συνθήκες, η ζωή. Και αν θέλεις να είσαι συνεπής ως άνθρωπος, κάνεις αυτό που πιστεύεις.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Βίκυ Καγιά απάντησε πριν από μερικές εβδομάδες στην Φαίη μας και στο Πρω1νό σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Είναι πολύ δύσκολο να ενοχληθώ ή να απογοητευτώ γιατί είμαι και λίγο δημοκρατικός άνθρωπος. Είμαι ένας άνθρωπος που από πολύ μικρή ηλικία δεν έχω κάνει κακό και δεν έχω αδικήσει κανένα οπότε όποιος θέλει να έχει μια πιο αρνητική συμπεριφορά δεν μπορεί να αγγίξει εμένα, είναι δική του επιλογή.

Δεν μου αρέσει εκεί που δίνω φρουτόκρεμα στον γιο του να με παίρνουν και να μου λένε έχει συμβεί αυτό. όχι γιατί έγινε, αλλά γιατί ξαφνικά βρίσκομαι σε μια αντιπαράθεση που δεν έχω πάρει ποτέ μέρος, άρα δεν θεωρείται αντιπαράθεση, γιατί εγώ είμαι απλός παρατηρητής, και έτσι θα ήθελα να παραμείνω γιατί δεν έχω κανένα κακό συναίσθημα και δεν έχω κάτι κακό να πω. 

Από την άλλη στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν κάποιος θέλει να με κάνει unfollow, έχει όλο το δικαίωμα γιατί πολύ πιθανόν να μη με συμπαθεί. Από την άλλη εγώ δεν μπορώ να νιώσω άσχημα για αυτό, γιατί δεν έχω εγώ κάτι κακό μέσα μου για αυτό.

Δεν έχω σκεφτεί να πάρω τηλέφωνο, γιατί ποτέ δεν είχαμε μια τέτοια φιλική σχέση. Είχαμε μια σχέση σαν γνωστές χρόνια και μέσα από τη δουλειά, πάρα πολύ τυπική και κοινωνική, η οποία μέσα στο GNTM εγινε λίγο πιο ζεστή και δεν σου κρύβω ότι είχαμε και πάρα πολύ ωραίες στιγμές και γελάγαμε στα γυρίσματα και υπήρξαν και πάρα πολλές αγαπημένες στιγμές μεταξύ μας. Δεν ξέρω να σου πω για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό. Δεν έχω κανένα θέμα, δεν έχω ούτε πόνο, ούτε χαιρεκακία στην καρδιά μου. Είμαι μια χαρά με αυτό. Συνεχίζω και την ακολουθώ και της εύχομαι να είναι καλά και ευτυχισμένη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Δείτε ΕΔΩ το απόσπασμα από την εκπομπή!

Διαβάστε περισσότερα:

Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε πως τα γιόρτασε με τον σύντροφό της και τους φίλους της-BINTEO

Η Άννα Βίσση για τον Νίκο Καρβέλα: «Κάναμε έναν μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε…»

“Ραγίζει” καρδιές η Vanessa Bryant με το μήνυμα για τα γενέθλια της αδικοχαμένης κόρης της

Keywords
Τυχαία Θέματα