Έλενα Ασημακοπούλου: Η εξομολόγηση στο Πρω1νό για τον άντρα που την παρακολουθούσε – «Νόμιζε ότι έχουμε σχέση»

Τον εφιάλτη που έζησε με θαυμαστή της που είχε εμμονή μαζί της περιέγραψε στο Πρω1νό, η Έλενα Ασημακοπούλου.

Η ηθοποιός περιέγραψε πως ξεκίνησαν όλα, τα μηνύματα που είχε λάβει, τις επισκέψεις του στο κατάστημά της και πως εκείνη απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Όπως ανέφερε ο άνθρωπος αυτός νοσηλεύεται πλέον, δεχόμενος ιατρική βοήθεια.

«Όλα ξεκίνησαν από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκα στο τηλεφωνικό κέντρο του eshop μου στις 23 Αυγούστου. Κάποιος με κάλεσε μου συστήθηκε και μου είπε ότι θέλει να γνωριστούμε από κοντά. Απάντησε ότι δεν θα ήθελα και έκλεισα το τηλέφωνο όχι φοβισμένη, γιατί έχει ξανασυμβεί. Μετά από μερικές ημέρες εμφανίστηκε μπροστά μου, στην πόρτα του μαγαζιού.

Εκείνη την εβδομάδα το κατάστημα ήταν κλειστό, αλλά ήμουν μέσα και ετοίμαζα πράγματα. Εμφανίστηκε Παρασκευή εκεί. Από ό,τι έμαθα εκ των υστέρων ήταν εκεί όλες τις ημέρες και περίμενε πότε θα εμφανιστώ. Ανέβηκε τη σκάλα, χτύπησε το κουδούνι και μου λέει: «Γεια είμαι ο τάδε και ήρθα να σε δω από κοντά. Ήμουν μόνη μου. Άνοιξα πολύ λίγο την πόρτα, ίσα ίσα για να τον ακούσω και αμέσως την έκλεισα γιατί τρομοκρατήθηκα. Κατέβηκε τη σκάλα, απομακρύνθηκε και μετά από πέντε λεπτά ξανάρθε λέγοντας ότι ήρθε σε ένα κατάστημα και τι δεν μπορώ να ψωνίσω. Εγώ τον έδιωξα λέγοντας ότι θα καλέσω την αστυνομία. Εκείνος εκνευρίστηκε και έφυγε λέγοντας «θα τα ξαναπούμε».

Κάλεσα την αστυνομία και μου είπαν ότι θα πρέπει να προσέχω, γιατί ενδεχομένως θα εμφανιστεί ξανά. Πήγα στο τμήμα και έκανα αναφορά. Στην πορεία βρήκα πάρα πολλά μηνύματα που μου είχε στείλει στο instagram, γιατί από εκεί με παρακολουθούσε, στα οποία θεωρούσε δεδομένο ότι εγώ με αυτό τον άνθρωπο είχα κάτι. Από την αστυνομία μου είπαν ότι αν ανέβαζα κάτι ίσως να τρομοκρατηθεί. Μου έστελνε και γυμνές φωτογραφίες», ανέφερε αρχικά στο Πρω1νό η Έλενα Ασημακοπούλου.

Όμως ο άνθρωπος αυτός, όπως περιέγραψε στην εκπομπή δεν σταμάτησε εκεί και επέστρεψε στο μαγαζί της την επόμενη εβδομάδα, όταν άνοιξαν τα καταστήματα και τις έστελνε και μηνύματα.

Η ηθοποιός στην συνέχεια επικοινώνησε με τη δικηγόρο της και φώναξε την αστυνομία και τον συνέλαβαν.

«Περίμενε πότε θα με πετύχει μόνη. Αισθανόμουν ότι παρακολουθούμαι από παντού. Κοιτούσα τον καθρέφτη του αυτοκινήτου να δω ποιος ακολουθεί. Αυτός τώρα νοσηλεύεται. Έχουμε προχωρήσει να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα. Όταν τον συνέλαβαν και έμαθα την ιστορία του στεναχωρήθηκα και είπα να μην το προχωρήσω. Του είχε δημιουργηθεί μια εμμονή. Ωστόσο, από την αστυνομία μου είπαν ότι δεν ξέρουμε που μπορεί να φτάσει», δήλωσε η ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Καλάβρια: Οι δηλώσεις για τον πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη! «Νομίζω είναι το τέλειο ζευγάρι!»

Σκληρή απάντηση Γκουντάρα σε Βαρθακούρη: «Δεν έχει να ασχοληθεί τώρα με κάτι άλλο…»

Στο MEGA μετά την αποχώρηση από τον Alpha

Keywords
Τυχαία Θέματα