Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Μιλούν πρώτη φορά για την κρίση στη σχέση τους στον Νίκο Κοκλώνη

H περιήγηση της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο στην Αγία Πετρούπολη ξεκινά από το Φρούριο Πέτρου & Παύλου στη δεξιά πλευρά του ποταμού Νέβα. Το Φρούριο αποκαλείτε και Ρωσική Βαστίλη, καθώς μέχρι και τον 20ο αιώνα χρησιμοποιούταν ώς φυλακή για αντιφρονούντες. Επόμενη στάση τους, ο Ναός Πέτρου και Παύλου, που φιλοξενεί στο εσωτερικό του τους τάφους των τσάρων της δυναστείας των Ρομανώφ. Ακολουθεί μια βόλτα στη Λεωφόρο Νέφσκι μέσα από την οποία ο Mr Travel και οι καλεσμένοι του θα δουν μια σειρά εντυπωσιακών κτιρίων και landmarks

της πόλης από τον 18ο αιώνα. Mετά την απαραίτητη στάση στον Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας Καζάν, η παρέα του Celebrity Travel θα βρεθεί στο Βιβλιοπωλείο – Καφέ απέναντι ακριβώς που χτίστηκε από την εταιρεία Singer το 1903, και φυσικά στο Καφέ των Λογοτεχνών για φαγητό και γλυκά. Εκεί το βλέμμα μαγνητίζουν τα πορτραίτα σημαντικών Ρώσων συγγραφέων που ήταν κλασικοί θαμώνες του καφέ (από εκεί πήρε και το όνομά του) και το κέρινο ομοίωμα του σπουδαίου Ρώσου ποιητή Πούσκιν που έφυγε από εδώ για μια μονομαχία που του κόστισε τη ζωή.
Μετά από αυτή την ξεχωριστή περιήγηση, το ζευγάρι ανοίγει την καρδιά του στον Νίκο Κοκλώνη. Ο Μπρούνο παραδέχεται πόσο πολύ ζήλευε την αγαπημένη του στην αρχή της σχέσης τους. Η Έλενα μιλά για τις τρεις άτυχες εγκυμοσύνες που είχε μέσα σε δύο μόλις χρόνια και πώς κατάφερε να διαχειριστεί ψυχολογικά αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές. Επίσης, το ζευγάρι μιλά για πρώτη φορά στον Νίκο Κοκλώνη για την κρίση που πέρασε στη σχέση του –και το πώς ο Μπρούνο έκανε 500 χιλιόμετρα για να πάει να βρει την Έλενα να λύσουν την παρεξήγηση ανάμεσά τους, αφού εκείνη δεν του σήκωσε τα τηλέφωνα. Αυτό το Σάββατο στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel στις 20.00 στο Open.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα