Ελευθερία Ελευθερίου: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά τα φιλιά Πρίαμου-Καλύβα στο «Survivor All Star»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου, εντόπισαν την Ελευθερία Ελευθερίου προκειμένου να τοποθετηθεί σχετικά με τα τρυφερά τετ-α-τετ του Μάριου-Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Καλύβα στο «Survivor All Star».

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε πρόσφατα ο Νίκος Γεωργιάδης στον αέρα του «Πρωινού μας», η γνωστή τραγουδίστρια τους τελευταίους δυο είναι σε σχέση με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας του reality επιβίωσης.

Όπως

είδαμε και στο βίντεο προβλήθηκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha, η Ελευθερία Ελευθερίου ενοχλήθηκε με την παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου και αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε σχετική δήλωση.

«Έλα, κορίτσια. Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, μη μπορώντας να κρύψει την ενόχλησή της. Μάλιστα, όταν δημοσιογράφος της ζητήσει να κάνει μονάχα μία δήλωση, εκείνη αρνήθηκε σε έντονο τόνο.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Δεν είναι ωραίο, δεν της αρέσει».

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε: «Εγώ έχω άλλη ερμηνεία: είναι λογική, ετοιμάζεται να πάει στο νησί, έτσι λέει όχι-όχι όπως όλοι».

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκαλύπτει την απόφαση που έχουν πάρει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο για την προσωπική τους ζωή

Πέθανε γνωστό μοντέλο σε ηλικία 27 ετών

Έλεος: Πρεμιέρα απόψε για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα