Εκνευρισμένος ο Ιάκωβος Μυλωνάς για τον Μάνο Παπαγιάννη: «Τα λέμε στα δικαστήρια»

Στο δικαστήριο θα καταφύγει όπως όλα δείχνουν ο Ιάκωβος Μυλωνάς με αφορμή μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά. Όπως αποκάλυψε μέσω του προσωπικού το λογαριασμού στο Facebook, δεν προβλήθηκε ολόκληρη η συνέντευξη του και τον ενόχλησαν κάποιες δηλώσεις για το περιστατικό Παπαγιάννη – Παυλίδου.

Συγκεκριμένα, με την ανάρτηση που έκανε ξεκαθαρίζει πως παραποιήθηκαν τα λόγια του και ζητάει να δημοσιευτεί ολόκληρη η συνέντευξη. Μάλιστα, τονίζει πως έχει όλη τη διάθεση να λύσει το θέμα στα δικαστήρια, καθώς θα

στραφεί εναντίον του καναλιού.

Στην συνέντευξη που προβλήθηκε, ακούστηκαν τα εξής: «Φταίει αυτός που μπαίνει στο καμαρίνι του άλλου. Για να δημιουργήσεις φασαρία, ανεξάρτητα από το σκεπτικό που έχεις, από τη στιγμή που κάνεις βήματα και τρέχεις για να πας στου αλλουνού το καμαρίνι, πάει να πει ότι εσύ είσαι ο φταίχτης. Ο Μάνος Παπαγιάννης φταίει. Για τη χαζομάρα κάποιου να καταστραφεί μια παράσταση, για τον εγωισμό του, για την αλαζονεία του και πάνω στην ανασφάλεια κάποιου ότι κάποιος άλλος προσπάθησε να του κάνει κακό ηθελημένα, πάνω στη σκηνή. Γιατί εκεί πέρα πάμε σε πιο ψυχολογικά προβλήματα».

Δείτε την ανάρτηση του:

Διαβάστε ακόμη:

Ήβη Αδάμου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει!

Keywords
Τυχαία Θέματα