Εκνευρισμένη η Μικαέλα Φωτιάδη με σχόλιο που δέχτηκε: “Έλα να μου τα πεις αυτά από κοντά να σου…”

Η Μικαέλα Φωτιάδη μετά την αποχώρηση της από το Greece’s Next Top Model είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα, πολλές φορές απαντάει στα σχόλια που δέχεται.

Είναι γνωστό πως μαζί με την Εύη Ιωαννίδου και τη Μέγκι Ντρίο χαρακτηρίστηκαν ως η “καυτή τριάδα” του ριάλιτι μόδας, καθώς δεν ήθελαν να έχουν επαφές με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες και συχνά τις σχολίαζαν

με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο.

Το βράδυ της Δευτέρας (17/12) οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου από το GNTM. Ένας από τους χρήστες του Instagram μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος σχολίασε κάτω από φωτογραφία της Μικαέλας και τις κατηγόρησε για τη συμπεριφορά τους.

Η Μικαέλα ενοχλήθηκε από το σχόλιο που δέχτηκε και έσπευσε να απαντήσει στο προσβλητικό σχόλιο: “Έλα να μου τα πεις αυτά από κοντά να σου απαντήσω. Κρύβεσαι πίσω από το προφίλ και μιλάς. Έλα λίγο να σου πω κοριτσάκι μου που θα με πεις εμένα βρ@μ@».

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες, στην εκπομπή “Happy Day”, έριξε τα βέλη της και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Πιστεύω πως πράγματι κάτι έχει μαζί μου και είδα στην τηλεόραση ότι όντως έχει πει κάποια άσχημα πράγματα για ‘μένα ως μαμά και ντροπή της. Γενικά δε θέλω να μιλάω πολύ για την Ηλιάνα”!

Διαβάστε ακόμη:

Η απάντηση της Κατερίνας Γερονικολού στη Χρυσούλα Διαβάτη μετά τη δήλωση της ότι δεν τη γνωρίζει!

Keywords
Τυχαία Θέματα