Εκλογές 2023: Η Ευγενία Μανωλίδου μέλος εφορευτικής επιτροπής σε εκλογικό κέντρο -Φωτογραφίες

Οι κάλπες σε όλη τη χώρα άνοιξαν στις επτά το πρωί και, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά.

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε σήμερα και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ψήφισε στην περιοχή της Εκάλης. Μαζί του ήταν τα αδέλφια του αλλά και ο γιος του, Αθανάσιος-Περσέας.

Σύσσωμη η οικογένεια Γεωργιάδη πήγαμε σήμερα το πρωί, πρώτα στην Εκκλησία (στην Αγία Τριάδα Εκάλης εκεί που ήταν ο αείμνηστος πατέρας

μου Επίτροπος και εγώ παπαδάκι) και μετά πήγαμε να ψηφίσουμε. Τα αδέλφια μου Λεωνίδας και Αλέξανδρος και ο γιος μου ο Αθανάσιος/Περσέας που… pic.twitter.com/DwBO8olrPP

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 21, 2023

Ωστόσο, πριν ο ίδιος πάει για να ψηφίσει, επισκέφτηκε την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, η οποία φέτος είναι μέλος στην εφορευτική επιτροπή ενός εκλογικού τμήματος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες της συζύγου στον λογαριασμό του στο Twitter και στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Μέσα σε όλες μου τις επισκέψεις σε Εκλογικά Τμήματα σήμερα, πήγα και στο Εκλογικό Τμήμα που στην Εφορευτική του Επιτροπή ορίστηκε από το Πρωτοδικείο και η σύζυγος μου, η Ευγενία Μανωλίδου.

Μέσα σε όλες μου τις επισκέψεις σε Εκλογικά Τμήματα σήμερα, πήγα και στο Εκλογικό Τμήμα που στην Εφορευτική του Επιτροπή ορίστηκε από το Πρωτοδικείο και η σύζυγος μου η @ManolidouE . Οι υποχρεώσεις μας προς την λειτουργία της Δημοκρατίας πρέπει να τηρούνται από όλους μας… pic.twitter.com/30bcK7GgTL

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 21, 2023

Οι υποχρεώσεις μας προς την λειτουργία της Δημοκρατίας πρέπει να τηρούνται από όλους μας ανεξαιρέτως. Ευχαριστίες θερμές σε όλους όσους σήμερα δίνουν χρόνο, κόπο και χρήμα για να διεξαχθούν ομαλά και σωστά οι Εθνικές Εκλογές».

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Ίμβριος: Εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» – Άφωνη η Γερμανού

Josephine: Το αινιγματικό μήνυμα για την Eurovision 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στην κάλπη μαζί με την μαμά και την μικρότερη κόρη της -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα