Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις το μυστικό ομορφιάς της Έλενας Παπαρίζου;

Η Έλενα Παπαρίζου είναι από τις πιο λαμπερές και γήινες παρουσίες της Ελληνικής showbiz. Θα μπορούσε εύκολα να είναι μια από τις κολλητές μας… μια κολλητή με ασύλληπτη φωνή αλλά δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για την φωνή της. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για την ομορφιά της! Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της; Ιδού..

Η νεα καινοτόμα αντιρυτιδική σειρά περιποίησης προσώπου bioten MultiCOLLAGEN κρύβεται πίσω από την λαμπερή και νεανική εμφάνιση

της Έλενας Παπαρίζου, ambassadress του bioten. Περί τίνος πρόκειται; Θα σου τα πούμε όλα!

Το κολλαγόνο είναι το βασικό συστατικό που χρειάζεσαι για να φροντίσεις την επιδερμίδα σου όπως της αρμόζει. Αυτό είναι και το μυστικό της νέας σειράς bioten MultiCOLLAGEN. Η δράση της σειράς βασίζεται στο βραβευμένο, καινοτόμο συστατικό Collagen Restorer, που ενεργοποιεί τους 3 βασικούς τύπους κολλαγόνου του δέρματος, το οποίο σε συνδυασμό με το φυσικό ενεργό κολλαγόνο (θαλάσσιας προέλευσης) προσφέρει ισχυρή αντιρυτιδική δράση, γεμίζοντας τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους, αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητα και τη λάμψη του. H σειρά MultiCOLLAGEN είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας που αποτελείται από κρέμα ημέρας με SPF10 και προστασία από την IR (υπέρυθρη) και τη UV ακτινοβολία, θεραπέια νυκτός και συμπυκνωμένο ορό προσώπου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι και τα 3 προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens, παραφίνη και χρωστικές ουσίες. Πάμε να τα δούμε…

#1 ΜultiCOLLAGEN αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με SPF 10 + IR & UV protection
Στατιστικές και έρευνες έχουν δείξει ότι με την αντιρυτιδική κρέμα ημέρας MultiCOLLAGEN με SPF 10 και προστασία από την IR (υπέρυθρη) και τη UV ακτινοβολία, η επιδερμίδα ενυδατώνεται άμεσα και δείχνει πιο λεία, κατά 86%. Σε έξι μόλις ημέρες καθημερινής χρήσης σε καθαρό πρόσωπο, το βάθος των ρυτίδων μειώνεται έως και 23%. Τον πρώτο μήνα το περίγραμμα του προσώπου είναι ορατά αναδιαμορφωμένο έως 81%, με το βάθος των ρυτίδων να μειώνεται έως και 33% και τις λεπτές γραμμές να εξομαλύνονται έως 81%. Με λίγα λόγια, εφαρμόζωντας την καθημερινά βλέπεις τον χρόνο να γυρνά πίσω μπροστά στα μάτια σου!

#2 ΜultiCOLLAGEN αντιρυτιδική θεραπέια νύχτας
Ας μιλήσουμε και πάλι με νούμερα ή μάλλον… ας αφήσουμε τα νούμερα να μιλήσουν! Με την πρώτη εφαρμογή η επιδερμίδα δείχνει πιο λεία και ξεκούραστη κατά 57%. Τα ορατά αποτελέσματα ξεκινούν από τις έξι πρώτες μέρες της εφαρμογής, με το βάθος των ρυτίδων να μειώνονται κατά 18% και τις λεπτές γραμμές να μειώνονται ορατά κατά 67%. Με τον πρώτο μήνα θεραπείας, το πρόσωπο είναι ορατά αναδιαμορφωμένο έως 86%, με το βάθος των ρυτίδων να μειώνεται κατά 26% και τις λεπτές γραμμές να έχουν εξομαλυνθεί κατά 81%.

#3 ΜultiCOLLAGEN συμπυκνωμένος αντιρυτιδικός ορός
Ο αντιρυτιδικός ορός εφαρμόζεται σε καθαρό πρόσωπο, στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ με κυκλικές κινήσεις πριν από την κρέμα! Μετά από τις πρώτες ημέρες χρήσης, το βάθος των ρυτίδων και οι λεπτές γραμμές μειώνονται κατά 24%. Μετά από ένα μήνα το περίγραμμα του προσώπου είναι ορατά αναδιαμορφωμένο κατά 85% με το βάθος των ρυτίδων να μειώνεται κατά 27% και τις λεπτές γραμμές να εξομαλύνονται έως 85% ενώ η επιδερμίδα γίνεται ορατά πιο σφριγηλή και λαμπερή κατά 89%.

Το καλύτερο όμως σου το αφήσαμε για το τέλος… κανένα από τα προϊόντα δεν ξεπερνά τα 10 ευρώ, πράγμα που σημαίνει πως μπορείς να έχεις μια ολοκληρωμένη σειρά αντιρυτιδικής περιποίησης προσώπου με λιγότερο από 30 ευρώ στο σύνολο!

Keywords
Τυχαία Θέματα