Ειρήνη Παπαδοπούλου: Όλη η αλήθεια για τις φήμες περί αποχώρησής της-Τι συνέβη όταν την πήραν τηλέφωνο;

Λίγο μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, οι φήμες ήθελαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου να έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι επιβίωσης! Μέρα με τη μέρα οι φήμες τείνουν να επαληθευτούν γιατί τόσο η ανάρτηση του αδερφού της γνωστής ηθοποιού όσο και οι πληροφορίες που διαρρέουν από τον Άγιο Δομίνικο επιβεβαιώνουν την αποχώρησή της!

Το τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα πρόκειται να το παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor!

Παρόλα αυτά η ομάδα του Happy Day δείχνει σίγουρη γι’ αυτή την εξέλιξη με τον Χάρη Λεμπιδάκη να δηλώνει: «Η Ειρήνη είναι εκτός παιχνιδιού. Προσπάθησε ο Τούρκος παραγωγός να την πείσει να παραμείνει αλλά… Η Ειρήνη δήλωσε οικειοθελή αποχώρηση αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για τον Στέλιο Χανταμπάκη. Στο τρέιλερ για την αποψινή εκπομπή ο Σάκης Τανιμανίδης είναι με τα ίδια ρούχα που φορούσε και στην αποχώρηση του Χανταμπάκη».

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έστειλε μήνυμα στο κινητό της γνωστής τραγουδίστριας ενώ την πήρε και τηλέφωνο στον αέρα της εκπομπής προκειμένου να δείξει σε όλους πως χτυπάει κανονικά!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Τι αποκαλύπτει η μητέρα του Μάριου Ιωαννίδη για την επιστροφή του στο παιχνίδι;

The post Ειρήνη Παπαδοπούλου: Όλη η αλήθεια για τις φήμες περί αποχώρησής της-Τι συνέβη όταν την πήραν τηλέφωνο; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα