«Εγώ τον Πέτρο τον λάτρευα και τον λατρεύω»

Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στον Αλέξη Μίχα για το «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στο κίνημα #metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ σχολίασε και την είδηση που αφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και στη διαρροή πορνογραφικού περιεχομένου.

Αρχικά, λοιπόν, ο Πέτρος Ξεκούκης είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Με σόκαραν όσα ακούστηκαν για το θέατρο, όχι ότι δεν ξέραμε κάποια πράγματα. Εγώ τον Πέτρο τον λάτρευα και τον λατρεύω. Δεν περίμενα ποτέ

ότι θα είχε φερθεί έτσι. Ωστόσο, όμως, τώρα που τέλειωσε η χρονιά πήραμε όλοι ένα μαχαίρι και μόλις ακούγαμε κάτι αρχίζαμε να κατηγορούμε.

Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη. Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει αν η δικαιοσύνη αθωώσει αυτούς τους ανθρώπους; Όχι ότι αμφισβητώ αυτές τις κοπέλες. Με τις περισσότερες που έχουν καταγγείλει εγώ είμαι αγαπημένος φίλος αλλά ας περιμένουμε πρώτα τη δικαιοσύνη και μετά όλοι μαζί να πούμε».

Όσον αφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο δήλωσε: «Τρελάθηκα όταν άκουσα την είδηση διαρροής πορνογραφικού υλικού. Το θεωρώ αδιανόητο. Είναι ανθρωπρεπές, δεν βρίσκω λέξεις. Δεν γίνεται να το κάνει ένας άνδρας αυτός».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Πέτρος Ξεκούκης:

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό 11/1: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 Ατύχημα για τον Τάσο Χαλκιά -Τι συνέβη;

 Αθηνά Οικονομάκου στο Πρω1νό: «Βγάζουμε αρκετά χρήματα αλλά δεν τα βγάζουμε όσο εύκολα θεωρεί κάποιος»

Keywords
Τυχαία Θέματα