Εγκυος η Τζούλια Νόβα!

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso η Τζούλια Νόβα. Η όμορφη ξανθιά που γνωρίσαμε μέσα από τον Τροχό της Τύχης, σύμφωνα με την εφημερίδα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πριν λίγο καιρό είχε μοιραστεί την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφο της, τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Nova (@julianova1)

“Τι πιο όμορφο σε αυτή τη ζωή από μια αληθινή σφιχτή αγκαλιά;”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόζαρε αγκαλιά με τον αγαπημένο της.

Ενώ λίγες ημέρες αργότερα αποκάλυψε στην Σάσα Σταμάτη και στα Παραπολιτικά ότι αρραβωνιάστηκε, ενώ ο γάμος δεν θα αργήσει…

«Παντρεύομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος δεν θα αργήσει, αλλά θέλουμε πρώτα να δούμε πώς θα είναι τα πράγματα με την πανδημία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να το ζήσουμε στο έπακρο.

Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια. Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: “Θα με παντρευτείς;”. Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στηρίζει την Σάκκαρη: «Σεξιστική και χυδαία επίθεση -Σεβαστείτε τη Μαρία»

Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα για τη νέα της ομάδα στο MEGA και το σχόλιο της Μενεγάκη

Θετικός στον κορονοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα