Έγινε πατέρας και δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τα νεογέννητα δίδυμα!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, καθώς έγινε πατέρας! Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποιήθηκε μέσω των social media, όπου και αναρτήθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες των διδύμων.

Αναφερόμαστε στον Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες με τη σύζυγο, αλλά και τα νεογέννητα μωρά τους. Στη λεζάντα των εικόνων, έγραψε: «Και η μέρα έφτασε … 29 Ιουλίου 2018, μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η

αναμονή ήταν μεγάλη, πολύ μεγάλη. Ήταν μόνο 9 μήνες, αλλά για εμάς ήταν σαν 3 χρόνια.Ευχαριστώ Aλίς που μου έκανες το πιο όμορφο και απίστευτο δώρο στον κόσμο. Κάθε μέρα από τότε που σε γνωρίζω, ευχαριστώ τον Θεό επειδή σε έβαλε στο δρόμο μου. Αυτούς τους μήνες αγωνίστηκες ως μια λέαινα, δεν μπορώ παρά να είμαι περήφανος για σένα. Νύχτες στο νοσοκομείο, αφυδατωμένες μέρες, ολόκληρες μέρες μαζί στο κρεβάτι χωρίς να μπορείς να κινηθείς … αλλά τελικά έφτασε η μέρα, έφτασε και όλα άξιζαν.Καλώς ήρθατε στον κόσμο Aλεσάντρο και Λεονάρντο».

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes από τους διαδικτυακούς του φίλους έπεσαν “βροχή”, καθώς έσπευσαν να του ευχηθούν για τον ερχομών των παιδιών του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμη:

Νικητής του ελληνικού X-Factor θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας!

Keywords
Τυχαία Θέματα