Έχουμε νικήτρια! Δείτε ποια κέρδισε το μαγιό της Φαίης από το αγαπημένο brand των celebrities, MITOS Swimwear!

Λίγες μέρες πριν ανεβάσαμε τον πιο ωραίο διαγωνισμό σε συνεργασία με την MITOS Swimwear, το ελληνικό brand πολυτελών μαγιό και beachwear που μέσα στα λίγα μόλις χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να γίνει το αγαπημένο όλων των celebrities, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό που το επιλέγουν για να συνοδεύσει με τον πιο τέλειο τρόπο τις διακοπές του.

Το δώρο που σας άρεσε πολύ ήταν το μαγιό που επέλεξε να φορέσει η Φαίη μας, το Samal Black bandeau bikini που ανήκει στην Moroccan Mosaic collection του brand που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2016.

Νικήτρια αναδείχτηκε η Μαρία Ζαρναβέλη από τον Γέρακα, η οποία θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από την MITOS Swimwear για να κανονίσουν πώς θα το παραλάβει.

Να σας ενημερώσουμε πώς μπορείτε να το αποκτήσετε και μάλιστα με μεγάλη έκπτωση κλικάροντας ΕΔΩ. Τέλος, τα MITOS Swimwear διατίθενται σε επιλεγμένες μπουτίκ και resorts σε όλο τον κόσμο και στο shop.mitoswimwear.com

The post Έχουμε νικήτρια! Δείτε ποια κέρδισε το μαγιό της Φαίης από το αγαπημένο brand των celebrities, MITOS Swimwear! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα