«Έχω πέσει θύμα οπαδικής βίας, με κυνηγούσαν και μου πετούσαν πέτρες»

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, που «πάγωσε» το πανελλήνιο.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Εθνική Ελλάδος και νυν αντιπεριφερειάρχης ψηφιακής διακυβέρνησης αποκάλυψε πως και εκείνος έχει πέσει θύμα οπαδικής βίας.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του 19χρονου, ο Άγγελος Χαριστέας είπε: «Η οικογένεια του Άλκη είναι μια περήφανη και καταπληκτική οικογένεια. Μίλησα και εγώ με τον πατέρα του Άλκη, αναγνωρίζω το μεγαλείο ψυχής που έχει ως άνθρωπος, και σαν οικογένεια αυτό που αντιπροσωπεύουν, και ακούγοντάς τον, όλοι μας αισθανόμαστε

λίγο άσχημα μέσα μας. Λέμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα γι’ αυτή την κοινωνία, στην οποία μεγαλώνουμε και τα παιδιά μας;».

Στη συνέχεια, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Στην ηλικία των 17-18 χρονών έπεσα θύμα οπαδικής βίας, Έχω πέσει πάρα πολλές φορές θύμα οπαδικής βίας. Στα 22 μου έφυγα για το εξωτερικό, που εκεί είδα την ομορφιά του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού και γυρνώντας, παρατήρησα ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα γι΄ αυτό το θέμα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Ρουβάς: «Αγαπώ τον Δημήτρη Λιγνάδη, πέρασα καταπληκτικά μαζί του και λυπάμαι γι’ αυτό που συμβαίνει»

 Ελένη Τζώρτζη: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από παπά στα 12»

 Αλέξης Παππάς: Ταξίδεψε στην Κύπρο για να βρει την Άννα Ζένιου – Είναι ζευγάρι;

Keywords
Τυχαία Θέματα