Δώρα Χρυσικού-Νίκος Ψαρράς: Η απάντηση της δικηγόρου τους στον Γιώργο Κιμούλη

Έναν χρόνο μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη για ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο θέατρο, ο ηθοποιός – σκηνοθέτης απαντά μέσω αγωγών τόσο εις βάρος της όσο και εις βάρος της Δώρας Χρυσικού, του Νίκου Ψαρρά και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε εχθές (25/2) δύο πολυσέλιδες αγωγές στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας. Με τη μία εξ αυτών στρέφεται κατά των

τριών ηθοποιών ενώ με την άλλη στρέφεται κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου, Πασχάλη Τσαρούχα και κατά δύο ακόμη μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου.

Διαβάστε ΕΔΩ όσα αναφέρει στην αγωγή του!

Σήμερα το πρωί (28/2), ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη μίλησε στην εκπομπή Happy Day, τονίζοντας μεταξύ αλλων ότι «όσον αφορά στις ευθύνες για τις ανάρμοστες πράξεις, εμείς πήγαμε στα δικαστήρια, και θα αποδείξουμε ότι δεν υπάρχουν ανάρμοστες πράξεις και συνεπώς ευθύνες. Αυτοί που πιστεύουν ότι υπήρξαν ανάρμοστες πράξεις και συνεπώς ευθύνες, δεν κατέφυγαν στα δικαστήρια ή στα αρμόδια όργανα. Αυτό το συμβάν δεν συνέβη. Κατ’ αρχήν να αφαιρέσουμε το ρήμα “θεωρούμε” γιατί σημαίνει “νομίζω”».

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε στην εκπομπή! 

Λίγο μετά τις δηλώσεις του, ο η δικηγόρος του Νίκου Ψαρρά και της Δώρας Χρυσικού απάντησε στα όσα είπε ο κύριος Βασίλης Καπερνάρος, μέσω επιστολής που έστειλε στο Happy Day.

«Εκπροσωπώ τους ηθοποιούς Νίκο Ψαρρά και Δώρα Χρυσικού που η υπόθεση πλέον έχει εισαχθεί στο δικαστήριο, και σεβόμενη τον κώδικα ποινικής δεοντολογίας των δικηγόρων, καθώς και τις σχετικές οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές των δικηγορικών συλλόγων της χώρας μας, δεν θα ήθελα να σχολιάσω δημόσια την αστική αυτή υπόθεση. Σχολιασμοί, κρίσεις ή και επικρίσεις του κυρίου Κιμούλη ή του πληρεξούσιου δικηγόρου του γίνονται με δική τους ευθύνη και θα απαντηθούν από εμάς δια της νομίμου οδού», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή της δικηγόρου των δυο ηθοποιών.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Βαρδής: Ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά τους λόγους που δεν τον είδαμε στο φετινό Survivor

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξέσπασε σε κλάματα η Ξένια των Rec -«Φοβάμαι ότι ακούω τους δικούς μου για τελευταία φορά»

Τζένη Μπαλατσινού: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν άλλαξε το επώνυμό της μετά τους δύο γάμους

Keywords
Τυχαία Θέματα