Δολοφονία Άλκη: Όσα δήλωσε ο 20χρονος Αλβανός που παραδόθηκε στις αρχές -«Λυπάμαι, έχω μετανιώσει…»

Στα χέρια των αλβανικών αρχών βρίσκεται ο 20χρονος που είχε διαφύγει μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού επί της οδού Θεοδόση Γαζή, στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικές αρχές της Αλβανίας πέρασαν χειροπέδες στον 21χρονο στην Κορυτσά.

Ωστόσο, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του T-Live και τον Βασίλη Παπαναστασούλη πριν παραδοθεί στις αρχές, δηλώνοντας μετανιωμένος.

«Είδα στις ειδήσεις για το συμβάν και φοβήθηκα. Έφευγε ο πατέρας

και η γιαγιά μου για την Αλβανία και πήγα και εγώ μαζί τους. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση και ούτε ήθελα. Δεν με βοήθησε κανείς να διαφύγω, το πήρα απόφαση μόνος μου. Δεν είπα τίποτα πατέρα μου. Τους είπα τι συνέβη όταν ήμουν στην Αλβανία», δήλωσε αρχικά στην κάμερα του Alpha.

«Είναι μια μεγάλη περιπέτεια για τη ζωή μου αυτό που ζω αυτές τις μέρες και φοβάμαι πολύ. Για μένα δεν φοβάμαι κάτι, όλα τα άλλα θα τα πω στον ανακριτή. Έχω μάθει για το ένταλμα και γνωρίζω από τις ειδήσεις ότι κάποιοι έχουν προφυλακιστεί. Για το ρόλο μου στο περιστατικό θα μιλήσω στον ανακριτή. Θα παραδοθώ στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσω την υπόθεση», συνέχισε ο 20χρονος Αλβανός.

Για το τι θα ήθελε να πει στους γονείς του Άλκη, αλλά και για τους γονείς του ανέφερε: «Μέσα από τα βάθη της ψυχής μου λυπάμαι και θέλω να τους πω συλλυπητήρια. Έχω μετανιώσει. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω δεν θα πήγαινα ξανά στο γήπεδο γιατί η οπαδική βία έχει φτάσει στα άκρα. Έχω φέρει τους δικούς μου σε δύσκολη θέση. Θέλω να σταθούν δυνατοί».

 Διαβάστε ακόμα:

«Ζήτησα τα τριπλά από αυτά που μου είπαν για να πάω στο Survivor»

Πρίγκιπας Κάρολος: Ξανά θετικός στον κορονοϊό

Δέσποινα Βανδή: Είναι η παρουσιάστρια του Chart Show στον Alpha

Keywords
Τυχαία Θέματα