Διονύσης Πρώιος για Μπέλλο: «Είμαι ψεύτης και ονειρεύτηκα όσα έκανε ο Δημήτρης με την Μαρία στο MasterChef»

Λίγες μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 5, ο Διονύσης Πρώιος μιλώντας στο Πρωινό έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη.

«Έγινε και σ@ξ στο παιχνίδι. Υπήρχε κι ένα ζευγάρι που ακόμα είναι ζευγάρι. Κοιμόμουν με τον Δημήτρη στο δωμάτιο και μερικές φορές ερχόταν και η Μαρία. Όχι, δεν έφευγα από το δωμάτιο. Δεν είχαμε και τηλεόραση, αλλά δόξα τω Θεώ είχαμε τη Μαρία και τον Δημήτρη. Μας έκαναν show στα μπαλκόνια, στο πλυντήριο, στο δωμάτιο», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Πρώιος.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε στο Πρωινό.

Ωστόσο,

ο Δημήτρης Μπέλλος απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει…

Ο Διονύσης Πρώιος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι (24/5) στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και απάντησε και εκείνος με την σειρά του στον Δημήτρη Μπέλλο.

«Καλά, με κοροϊδεύουν δηλαδή… Με βγάζουν και ψεύτη κιόλας… Τα παιδιά είναι ακόμα μαζί. Οπότε κάτι δεν ξέρει ο Μπέλλος ή κάτι μπερδεύει. Πάει πολύ ωραία εδώ η φράση, ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι! Εμένα δεν μου φάνηκε πως προσέβαλα κανέναν και ζητάω συγνώμη αν τους προσέβαλα. Δεν το έκανα με καμία κακία. Είναι δύο παιδιά που αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή στο MasterChef και εντάξει… Εγώ έτυχε να ήμουν παρών σε διάφορες  καταστάσεις! Απλά πράγματα! Δεν λέω ψέματα», τόσε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Πρώιος, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε με νόημα πως «όχι, εντάξει… Δεν έκαναν τίποτα, εγώ δεν είδα τίποτα και είμαι ψεύτης και το ονειρεύτηκα Μπέλλο».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Καίτη Φίνου: «Κάθε βράδυ πήγαινα στα επείγοντα με έναν άλλο πόνο, ένα άλλο πνίξιμο»

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά το δημοσίευμα για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Νίκο Μουτσινά

Έλενα Ακρίτα: Έτσι σχολίασε το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά-Συνατσάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα