Δημήτρης Σκουλός για GNTM: «Περίμενα ότι θα με καλέσουν και την επόμενη σεζόν»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (30/5) ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο γνωστός φωτογράφος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το το γεγονός ότι του χρόνου δεν βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του GNTM.

«Δεν περίμενα ότι θα τελειώσει. Περίμενα ότι θα με καλέσουν και την επόμενη σεζόν Ήταν ξαφνικό, στην αρχή απογοητεύτηκα, μετά από μια μέρα το ξεπέρασα. Δεν εξαρτώμαι εγώ από την τηλεόραση. Δεν είναι η δουλειά μου, δεν το παίρνω προσωπικά. Στην δουλειά μου, κάθε πελάτη

που φωτογράφιζα δεν τον έκανα και πελάτη μου (μόνιμο), έχω μάθει την απόρριψη. Ξέρω πως ότι αρχίζει μετά από 1,2,3,4 χρόνια θα τελειώσει», είπε ο Δημήτρης Σκουλός για το τέλος της συνεργασίας του με το GNTM.

Για την πρώτη σεζόν του ριάλιτι μόδας, ο γνωστός φωτογράφος ανέφερε πως «έφαγα “ξύλο” στην αρχή του GNTM. Έριχναν κατάρες για το παιδί μου, για ένα μήνα ολόκληρο, κατάρες για το παιδάκι μου. Να αρρωστήσει, να πεθάνει το παιδάκι μου. Είπα σε ένα κορίτσι του GNTM ότι δεν την έβρισκα όμορφη και συμπαθητική. Όταν λες όμως σε κάποιον ότι δεν είναι όμορφος, δεν τον λες άσχημο. Αυτά είναι πολλά λάθη, είναι τα λάθη του πρωτάρη και δεν ξέρω αν είναι και λάθη για τα παίρνει η τηλεόραση αυτά».

Δείτε το βίντεο:

 Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Πατούλη για τη ληστεία στο σπίτι της στη Μύκονο: «Ευτυχώς που δεν ήμουν μέσα»

Ντέπυ Γκολεμά για Έλενα Χριστοπούλου: «Μακάρι να βρει δουλειά η κοπέλα»

Ατύχημα για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο: Το μήνυμά του στα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα