Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Όταν πρωτοξεκινήσαμε το MasterChef στο MEGA, δεν…»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή, Splash Tv. Ο γνωστός σεφ μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως θα επιστρέψει τηλεοπτικά, καθώς ετοιμάζει δύο εκπομπές, μία μαγειρική και μία ανατρεπτική. Φυσικά, δεν θέλησε να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Στην συνέχεια, δεν έκρυψε την ενόχληση του για τα ριάλιτι: “Με ενοχλεί πάρα πολύ ο όρος ριάλιτι. Θέλω να δω μια εκπομπή μαγειρικής, δεν θέλω να δω ένα ριάλιτι μαγειρικής. Θυμάμαι ότι όταν πρωτοξεκινήσαμε το MasterChef,

που ήταν σε τελείως διαφορετικό κανάλι, στο MEGA, δεν υπήρχε ο όρος ριάλιτι. Πάντα μας λέγαν ότι είναι ένας διαγωνισμός. Ήταν μάγειρες, ερασιτέχνες και μη οι οποίοι διαγωνίζονταν για αυτό το πράγμα. Δεν υπήρχε ποτέ ο όρος ριάλιτι. Ο όρος ριάλιτι μπήκε πέρυσι, για αυτό κι εγώ αποφάσισα να μην το κάνω”!

Τέλος, ανέφερε πως απέτρεψε τον γιο του από το να γίνει μάγειρας: “Θα απέτρεπα τα παιδιά μου να γίνουν μάγειρες. Όπως απέτρεψα και τον μεγάλο μου γιο. Θα τους επέτρεπα, ή βοηθούσα, μόνο αν είχαν τρομερό ταλέντο ή αν πραγματικά ήθελαν να ακολουθήσουν αυτό το επάγγελμα. Είναι ένα επάγγελμα δύσκολο και ανταγωνιστικό και πλέον δεν πληρώνεται, όπως πληρωνόταν καλά”.

Δείτε σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Μαρία Νεφέλη Γαζή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον καβγά με τον Άνθιμο Ανανιάδη

Keywords
Τυχαία Θέματα