Δημήτρης Παπανώτας: Τα αρνητικά σχόλια για το τρέιλερ της Αντελίνας και η απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη!

Το νέο τρέιλερ της εκπομπής «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» που θα δούμε σύντομα στον Alpha με την Αντελίνα Βαρθακούρη στην παρουσίαση προκάλεσε τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα.

Ο παρουσιαστής σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, την οποία στην συνέχεια απέσυρε, ανέφερε:

«Καλημέρα! Καλή επιτυχία βέβαια στο κορίτσι. Είχε εξάλλου τόοοοοσο … μεράκι να κάνει δική της εκπομπή στην τηλεόραση. Αλλά… το τρέιλερ τι θέλει να μας πει ακριβώς?

“Τα

κατάφερα, πήρα εκπομπή και θα ξεσαλώσω on camera να το πανηγυρίσω”??? Ή υστερική φωνή που την καλεί ενώ η ίδια χτυπιέται σε χορευτικούς ρυθμούς αλά βραζιλιάνα στο καρναβάλι του Ρίο, τι γούστο έχει??? Είναι τρολάρισμα στον άνθρωπο στον οποίο κάποιοι επένδυσαν τηλεοπτικά και οι ίδιοι (!!!) τον τρολάρουν? Είναι αυτοσαρκασμός τύπου Ζαρίφη??? Είναι μήπως η απόδειξη ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο να γίνουν μία των ημερών Ελένη Μενεγάκη? Ή καλαισθησία σε όλο της το μεγαλείο???… Speechless!!! Tragic…» .

Δείτε το τρέιλερ στο οποίο αναφέρεται:

Ο σύζυγος της παρουσιάστριας, ο τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης, αλλά και υπεύθυνος για το σήμα της εκπομπής, αλλά και τη «φωνή» στην οποία αναφέρεται ο Δημήτρης Παπανώτας δεν άφησε χωρίς απάντηση τα σχόλια του παρουσιαστή.

«Επειδή η υστερική φωνή που την καλεί στο σήμα της εκπομπής (το οποίο και έγραψα έχοντας το «ελεύθερο» να κάνω ό,τι θέλω) είναι η δική μου, η ιδέα μου ήταν ότι την βλέπει κάποιος στον δρόμο και αντιδρά όπως αν έβλεπε (φερειπείν) τον Ρουβά και φώναζε… υστερικά (καλή ώρα). Αυτό το γούστο έχει», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης σε instastory του, ενώ του αφιέρωσε και το ηχητικό με την «φωνή».

Διαβάστε ακόμα:

Η Σίσσυ Χρηστίδου αδυνάτισε στην καραντίνα! Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή αλλαγή της

Αλεξάνδρα Ούστα: Η γλυκιά φωτογραφία με τον τριών μηνών γιο της

«Το μεγαλύτερο ψέμα στο Masterchef είναι αυτό που είπε η Κατερίνα Λένη, ότι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα