Δημήτρης Παπανικολάου για Γιώργο Γεωργίου: «Έλεγα τι παρουσιαστικό είναι αυτό… Τόσα χρόνια δεν έφτιαξε ούτε ένα δόντι;»

Ο Γιώργος Γεωργίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών. Ο γνωστός αθλητικογράφος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του Γιώργου Γεωργίου θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 10:30 στο Κοιμητήριο στου Ζωγράφου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο πρώην προπονητής και μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιώργο Γεωργίου με μια ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία του, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο. Σε αυτό, μάλιστα, θυμήθηκε την εποχή που έκρινε τον Γιώργο Γεωργίου δίχως να γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν και όλο αυτό που βίωνε.

Όσα έγραψε ο Δημήτρης Παπανικολάου για τον Γιώργο Γεωργίου

«Πιο νέος που ήμουν ξερόλας έλεγα τι παρουσιαστικό είναι αυτό … τόσα χρόνια δεν έφτιαξε ούτε ένα δόντι; Ο Γεωργίου δεν πέθανε σήμερα. Το 2017 έχασε τον γιο του 35 ετών από μια σπάνια κληρονομική ασθένεια την Αταξία του Φρίντριχ. Το 1992 είπε ο ίδιος, πήγε τον γιο του στην Αγγλία.

Όταν ο γιατρός τους είπε τι τους περιμένει και τι περιμένει το παιδί, το επόμενο πρωί που πήγε στην τουαλέτα να πλυθεί, τα μαλλιά του είχαν ασπρίσει σε μια νύχτα. Μετά έφαγε ψωμί και πέφτανε τα δόντια. Όσο λιγότερο κρίνουμε, τόσο καλύτεροι γινόμαστε. Ελαφρύ το χώμα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Διαβάστε ακόμα:

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η πρόταση για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και η αντίδραση της Τσολάκη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του γιου της και τον θρησκευτικό της γάμο

Γιώργος Γεωργίου: Όσα είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη -Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του γιου του

Keywords
Τυχαία Θέματα