Δημήτρης Ουγγαρέζος για Σάκη Τανιμανίδη: «Δεν τον γνωρίζω, άρα με καλεί ως «κράχτη»!

O Σάκης Τανιμανίδης πριν από έναν ακριβώς χρόνο έκανε το πρώτο του επιχειρηματικό βήμα στο χώρο της βιωματικής ψυχαγωγίας, ανοίγοντας το «Μουσείο ψευδαισθήσεων». Με αφορμή τις on camera δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε στο Πρω1νό:

«Δεν καταλαβαίνω τη δυσφορία. Νομίζω ότι γνωρίζει κι εκείνος και η εταιρεία που ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις. Και εμένα με πήραν για να πάω, αλλά δεν

πήγα, δεν έχω καμία σχέση με τον άνθρωπο, δεν τον ξέρω. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω, ούτε για να τον στηρίξω, ούτε για να του πω χρόνια πολλά. Το κάλεσμα είναι προφανώς για να δείξουμε την επιτυχία της επιχείρησης μας. Δεν τον γνωρίζω, άρα με καλεί ως «κράχτη». Δεν πηγαίνω σε κάποιον που δεν τον γνωρίζω.

Θέλω να καταλήξω στη δυσφορία του στις κάμερες που τον ρωτούν για τα τηλεοπτικά. Δεν είναι ότι τους έχεις προσλάβει να σε ρωτούν αυτά που σε ρωτούν για την προώθηση της επιχείρησης σου. Επειδή ενημερώθηκα, γιατί φαίνομαι υπερβολικός τώρα, ότι όταν έκλεισαν οι κάμερες τους είπε ότι «ρε παιδιά εδώ σας φώναξα για την επιχείρηση». Ήταν ειρωνικός και αν έχασε την ψυχραιμία του με δύο ερωτήσεις, απορώ τί συμβουλές έδωσε στην Χριστίνα Μπόμπα για το πως θα είναι σε ένα live», ανέφερε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής.

Διαβάστε ακόμα:

Δούκισσα Νομικού: Η ατάκα της για επόμενη εγκυμοσύνη την ώρα του τοκετού!

Χριστίνα Μπόμπα: Μιλά πρώτη φορά για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιανό!

Η απάντηση του Δημήτρη Σκουλού στην Κρίστι Κρανά για το «κάστινγκ κομπάρσων»

Keywords
Τυχαία Θέματα